У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Stand-up концерт. Дмитро Романов

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Увага! Подія відбудеться згідно з запровадженими в Україні карантинних норм і рекомендацій МОЗ, які діятимуть на момент проведення концерту. Організатор події просить взяти до уваги, що у деяких «зонах» необхідно мати при собі сертифікат, що засвідчує вакцинацію від COVID-19, або ж негативний ПЛР- Експрес-текст з виявлення антигену Sars-Cov-2.
 
Дмитро Романов виступить в 4 українських містах! 
 
Топовий стендапер, автор найвлучніших жартів, володар чорного поясу з імпровізації, одессит за пропискою та всією душею -  Дмитро Романов - вирушає у тур українськими містами. 
 
11 грудня - Київ, 12 грудня - Харків, 14 грудня - Дніпро, 15 грудня - Черкаси. 
 
За 15 років досвіду Дмитро Романов перейшов із гумором на “ти”. Почавши карьєру в студентській команді КВН у рідній Одесі, наразі комік збирає повні зали та мільйони переглядів на YOUTUBE. Не дивно. 
 
Дмитро Романов, стендап комік: “Я жартую про знайомі всім життєві теми, намагаюся робити це без непристойностей і грубощів. Мені здається, саме такого доброго, світлого гумору нам усім зараз не вистачає. Моя мета - зробити якомога більшу кількість людей в світі щасливими.”
 
Судячи з усього - мету досягнуто. За роки відточування своєї комедійної майстерності здобув Дмитро чималу фан базу. Його іронічно-саркастичні жарти миттєво розлітаються на цитати. Їх коментують на затишних кухнях, підколюючи друзів, або доречно додають ділячись теплими або ПРОВАЛЬНИМИ спогадами. Гуморист впевнений, життя це весело, варто лише дивитися на нього під правильним кутом. 
 
Романов не боїться посміятись над собою, саме за цю  відкритість його і люблять. Серед його найбільш популярних виступів  «Про халяву та її любителів». 
 
Дмитро Романов, стендап комік: “Можливо ви читаєте зараз це і в голові у вас звучить мій голос. Це ще одна безкоштовна опція від мене.”
 
Кожний концерт стендапера - атракціон сповнений цілого спектру емоцій. І завжди це - 100% позитив! Чутки про що розлітаються дуже швидко, майже так само, як і квитки на його виступи. Аби підвищити шанси потрапити на концерт, та створити передсвятковий настрій концертна агенція H2D організовує концерти коміка аж у 4 містах країни. 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Stand-up концерт. Дмитро Романов відбудеться 12 грудня 2021, 19:00, неділя в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.