У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олексій Шмурак. «Літаки і Марші в Опері»

7 вересня 2019, 20:30, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Схід ОПЕРА у колаборації з Харківською Театральною Резиденцією  в рамках проектів Молодіжного Музичного Хабу продовжує сезон  на Камерній Сцені Схід ОПЕРА ( у фойє) .
 
Запрошуємо всіх, хто з нетерпінням чекає на продовження цікавих програм, пов’язаних з сучасною музикою, перформансом та актуальним музичним театром, 
 
7 вересня о  20:30  до улюбленої Камерної СЦЕНИ СХІД ОПЕРА ( у фойє)
 
На нас чекає
 
Олексій Шмурак та його «Літаки і Марші в Опері» - концерт для голосу і фортепіано.
 
Олексій Шмурак — київський композитор, що займається просвітницькою діяльністю. Отримавши академічну освіту, він координував ансамбль сучасної академічної музики Ensemble Nostri Temporis, робив сольні і ансамблеві проекти, присвячені експериментальній інтерпретації нотних музичних текстів, грав в імпровізаційних концертах. Фундаментальний інтерес Олексія — слово і поезія; він співпрацював з такими українськими поетами, як Євгеній Півень, Антон Полунін, Діма Казаков, Дмитро Авер'янов, Яніс Сінайко. Наразі Шмурак займається публіцистикою, читає лекції, співпрацює з українськими і закордонними інституціями в галузі сучасного мистецтва.
 
Вірші сучасника Йосипа Бродського Леоніда Аронзона прості та красиві до прозорості. За ними приховуються порожнина і дух спротиву часів застоя; вони намагаються бути аристократично вічними і безпосередньо присутніми одночасно. Олексій Шмурак написав вокальний цикл на тексти Аронзона, в якому зустрічається камерна лірики різних епох — від Шуберта до сучасного інді-фольку і року.
 
Нагадуємо, що Камерна Сцена Схід ОПЕРА  обладнана зручними місцями для глядачів, які розташовані кожного разу саме так, щоби забезпечити максимальний «камерний ефект» від того, що відбувається на сцені. 
 
 
УВАГА!
Наступного дня, у неділю, 8 вересня  о 14.00 на Камерній Сцені Схід ОПЕРА  відбудеться Відкрита Зустріч Харківської Тетаральної Резиденції, на якій ви матимете можливість послухати  Олексія Шмурака, який виступатиме з анті-лекцією  "Слухати складну музику: як і навіщо".
 
Інтернет, соцмережі та інші технології змінили та розширили картину музичного світу для більшості зацікавлених слухачів. Як наприкінці 2010х побудувати власні відносини з музикою; навіщо слухати складні та незвичні явища? Про це на простих та парадоксальних прикладах із життєвими аналогіями розповість композитор і лектор Олексій Шмурак.
 
Влог Олексія Шмурака і Олега Шпудейка про музику:

Придбати квиток на Олексій Шмурак. «Літаки і Марші в Опері» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Олексій Шмурак. «Літаки і Марші в Опері» відбудеться 7 вересня 2019, 20:30, субота в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.