У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр GODO. Вистава "Каліка з Ірландії"

2 листопада 2019, 18:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Друзі,  як щодо того, щоб рванути в Ірландію?  Випити віскі, заволати пісню, гепнути корову,  поцілувати дівку, помріяти на березі океану і запити це все пивом
 
На Вас чекає історія однієї любові , яка протягом десятиліть заворожує серця мільйонів глядачів цілого світу. Мрія, яку кожен зможе прожити, як свою власну;
 
Гострі сюжетні перипетії, пронизані  іронічним і відвертим гумором;
 
Історія від оскароносного автора - Мартіна Макдонаха («Залягти на дно в Брюге», «Три білборди на кордоні Еббінг, Міссурі», «Сім психопатів»).
 
Уявіть,що Ви живете на забутому богом ірландському острові. Тут усі один одного знають, люблять і ненавидять по-особливому. І живуть так день у день…з року в рік…мріючи назавжди вибратися з цієї діри… Аж раптом…«ГОЛІВУД»!
 
...................На сусідньому острові знімають кіно. Воно коштує більше 1 000 000 $! Звісно, це Ваш шанс змінити життя назавжди! Саме цього й прагне головний герой – каліка Біллі. Але чи вдасться йому здійснити свою мрію, і яку ціну він за це заплатить?
 
Готові відчути смак справжнього Україно-Ірландського гумору?
 
Актори: Дар’я Легейда, Марія Моторна, Іван Янченко,Богдан Адаменко, Сергій Аніпченко,  Кета Берія, Ліза Любімова, ,Роман Муленко, Володимир Надутченко
 
P.S. І пам'ятайте.. все що сьогодні дарує радість - залишається в серці назавжди

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр GODO. Вистава "Каліка з Ірландії" відбудеться 2 листопада 2019, 18:00, субота в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.