У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Международный турнир Кубка мира в Центральной Европейской Лиге по выездке

15 вересня 2019, 09:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Початок вересня 2019 р в м Харкові ознаменується безпрецедентною подією - новий, сучасний кінний клуб VG Horse Club прийме на своїй території два Міжнародних турніру найвищого статусу - два Етапу Кубка світу в Центральній Європейській Лізі з виїздки (Dressage) - найскладнішою дисципліною кінного спорту. Це знакова подія для жителів м Харкова, оскільки змагання подібного рівня в Харкові проводяться вперше.
 
06.09-08.09 та 13.09-15.09 на бойовому полі VG Horse Club відбуватиметься боротьба між найсильнішими вершникам України і Європи за титул переможця Етапу Кубка світу, відбудуться Міжнародні змагання для юніорів, юнаків, дітей та молодих коней 5-7 років. Бали, отримані спортсменами на цих змаганнях, будуть зараховані до загального світового рейтингу, змагання дадуть можливість отримати пункти і поліпшити свою позицію в Олімпійському рейтингу і виконати кваліфікаційні вимоги до Літніх Олімпійських ігор 2020 р в м.Токіо.
 
Оцінювати виступи спортсменів буде висококваліфікована суддівська колегія, в складі іноземних суддів:
  • Френсіс Вербеке Он Роу (NED) 5 * - включена в суддівської колегії Олімпійських Ігор 2020р. в м Токіо
  • Єва-Марія Гвинт Вармінгтон- (EST) -4 *
  • Сантос Редондо Маріано (ESP) -4 *
  • Наталія Петухова (BLR) -4 *
  • А також українських суддів:
  • Марія Джумаджук (UKR) 4 *
  • Ірина Шульга (UKR) 3 *
  • Очолює суддівську колегію президент Лариса Велика (UKR) 4 *
Вашій увазі постане суперництво за кубки та медалі, за титули і окуляри, цікава розважальна програма, можливість наблизитися і побачити кінний спорт зсередини.
Пригощати гостей будуть смачними стравами відомі харківські ресторани El Tortufo і Beef Club.
 
У Вас буде унікальна можливість стежити за змаганнями і вболівати за улюблених спортсменів, відчути захват від виступів за програмою Freestyle під музику найсильнішими вершниками турніру в програмі Етапу Кубка Світу, скуштувати чудову кухню від наших партнерів, насолодитися природою і зробити красиві фотографії з кіньми, взяти участь в шопінг кінних магазинів і отримати незабутні емоції.
 
Запрошуємо Вас відвідати даний захід і отримати задоволення від краси і неповторності кінного спорту.
 
Придбавши квиток Ви отримаєте доступ
-на vip-сектор
-депозит в розмірі 500 грн на кухню та напої від Osteria Il Tartufo
-якісне обслуговування
-чудовий вид на поле для змагань.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Международный турнир Кубка мира в Центральной Европейской Лиге по выездке відбудеться 15 вересня 2019, 09:00, неділя в Конный клуб VG Horse Club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.