У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ЭЛИЗИУМ Відкриття концертного сезону

15 вересня 2019, 20:00, неділя
Продаж припинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

Вперше за вісім років ЕЛІЗІУМ знову виступлять в Харкові і відкриють концертний сезон в клубі "Корова"!
 
Група ЕЛІЗІУМ - особлива. Рок-група з Нижнього Новгорода, заснована в 1995 році. Колектив виконує мелодії в змішаному жанрі музики, який ґрунтується на панк-року з домішкою реггі, метала і інших стилів. ЕЛІЗІУМ іменує свій музичний напрям космос-роком.
 
Група ЕЛІЗІУМ стала популярна в Нижньому Новгороді в ранні роки виступів, а після випуску свого другого альбому «Все острова!» Стала одним з провідних виконавців панк-року в СНД. ЕЛІЗІУМ часто дає спільні концерти з іншими рок-колективами, а також є першим виконавцем, який виступив із зарубіжними групами NOFX, Mad Caddies і Die Ärzte. В даний час, у ЕЛІЗІУМ налічується понад 20 музичних релізів, включаючи дев'ять студійних альбомів і триб'ют-альбом Cover Day. Останній студійний альбом, «Яды», вийшов в 2017 році.
 
ЕЛІЗІУМ закохалися в українську мову і культуру нашої країни настільки, що в 2011-му випустили максі-сингл «Найкращі співанки».
 
Групі вже більше 20 років, а вона не втратила ні гостроти, ні запалу і на питання: «Як вам вдається не старіти?» - відповідає, фронтмент групи Кузнецов Діма: «Деякі музиканти вважають, що глядачів не можна« перегодовувати», що він повинен йти з концерту трохи голодним. Щоб йому захотілося повернутися до виконавця. А ми з хлопцями вважаємо, що глядач нехай сам вирішує, скільки йому пісень слухати. Йдучи на «Елізіум», людина розуміє, що навіть якщо він відвернеться, вип'є пива в барі або засне, то після його пробудження ми все одно будемо грати ».
 
Цього разу хлопці обіцяють вечір божевільного року, виконають всі свої найкращі хіти, охоплюючи майже чверть століття творчості, а також, на радість своїм відданим фанам, представить абсолютно нові пісні.
 
Приходьте і отримаєте максимальний заряд енергії!
 
Увага: FACE & DRESS CONTROL!

  

Придбати квиток на ЭЛИЗИУМ Відкриття концертного сезону можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ЭЛИЗИУМ Відкриття концертного сезону відбудеться 15 вересня 2019, 20:00, неділя в Клуб "Корова". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.