У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Scarleth

2 листопада 2019, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

#SCARLETH в Харкові
________________
 
Київський гурт "Scarleth" - яскравий і досвідчений колектив, що виконує музику на стику сучасної тяжкості і різнопланового мелодизма. На рахунку групи сотні виступів, два повноформатних альбоми виданих за кордоном і участь в численних фестивалях, де команда ділила сцену з такими монстрами метал-сцени як Blind Guardian, Rage, Ensiferum, Rotting Christ, Leaves 'Eyes, Kalmah, Cemetery Of Scream, Atrocity і багатьма іншими.
 
Стиль колективу постійно розвивається і вдає із себе вибухову суміш практично всіх мелодійних жанрів важкої музики - починаючи від power, folk, doom і gothic metal і закінчуючи modern / progressive metal. Колектив по праву можна назвати одним з найвидатніших молодих представників музики свого жанру.
 
На виступі буде можливість придбати офіційний Мерч і диски #Scarleth.
 
Концерт буде проходити за участю наших друзів - талановитих груп #Lunarway #Ex_Animo, які доповнять цей вечір неповторною атмосферою своєї музики.
 
Вас чекає потужне шоу, море драйву, енергії, емоцій і незабутніх вражень! Чекаємо всіх !!!
 
При підтримці:
● Ex Animo (dark / doom metal)
● DELUSION

Придбати квиток на Scarleth можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Scarleth відбудеться 2 листопада 2019, 19:00, субота в LF club. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.