У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Pocket Symphony

14 червня 2019, 20:30, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Схід ОПЕРА розпочинає  цього сезону новий великий проект POCKET MUSIC.  Ми будемо представляти на Камерній Сцені, майданчику Просто Неба та у ЛОФТі найцікавіші, на наш погляд, зразки нової музики, цікаві  кросоверні програми та перформанси, камерні опери та музично-драматичні вистави. 
Розпочинаємо цей проект виступом Skhid OPERA Ensemble,  який вперше презентує повну програму, присвячену  музиці Фредеріка Ржевського – живого класика сучасної музики.

COMING TOGETHER - це кілька речень тексту і музика… Це історія людяності та іспиту.
У вересні  71-го в 1200 в'язнів  тюрми АТТИКА в штаті Нью-Йорк взяли в заручники охоронців та забарикадувались в одному з блоків. Однією з  основних вимог  було забезпечення людських умов та  права   на повноцінне лікування. Нельсон  Рокфеллер – губернатор штату та наступний віце-президент Сполучених Штатів – відмовився від зустрічі з повстанцями та після 4-денних перемовин  віддав наказ на штурм. Загинули  33 ув'язнених і 10 заручників.  Серед загиблих  був Сем Мелвілл - лівий радикал, борець проти війни у В'єтнамі і людина, яка організувала  9 нічних підривів в адміністративних будівлях та  офісах великих корпорацій та банків. Мелвілла поліцейський  вбив пострілом в упор. Під час розгляду справи цей поліцейський виправдовував свої дії тим, що в руках у Мелвілла та інших були пляшки з коктейлем Молотова. Проте, біля тіл убитих не було виявлено ніякої зброї, а експертиза показала відсутність будь-яких слідів запальної суміші. Заручники загинули в наслідок  пожежі, що виникла під час штурму.
Повстання та його криваве придушення мали великий суспільний розголос та призвели до реформи пенітенціарної системи.

За рік Джон Леннон написав пісню «Attica STATE»
З 81-го по 2012-й саме в Аттиці утримувався вбивця Леннона Марк Чепмен…
Тим, хто вижив у в'язниці Аттика і родичам загиблих було виплачено 8 млн доларів компенсації. Син Сема Мелвілла отримав  близько 25 тисяч доларів.
Текст, який прозвучить –  уривок з листа,  що його написав другові на волю  Сем Мелвілл .
Прості слова.
 Можливо, іронія. Можливо, надія. Можливо, приреченість.
Людяність як і її протилежність не знає ні часових, ні просторових меж. 
І все повторюється знову.
 Чи ні?
У програмі також ви вперше  почуєте Pocket Symphony Ржевського.
Насолоджуйтесь музикою нової епохи!

 

Придбати квиток на Pocket Symphony можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Pocket Symphony відбудеться 14 червня 2019, 20:30, п’ятниця в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.