У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Абонемент на концерти Філармонії 21.09, 19.10, 16.11, 14.12

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Зверніть увагу, що один квиток, придбаний на даний захід (21 вересня), дійсний на всі 4 концерти циклу. Обов'язково збережіть його на всі 4 відвідування проекту «MOZART baby+».
 
«MOZART baby+»
 
Музика, що розвиває інтелект. Цикл концертів для дітей від 0 до 6 років та майбутніх мам. Незабутнє дозвілля для всієї родини.  
 
ТІЛЬКИ В ЧЕРВНІ! НАЙВИГІДНІША ЦІНА!
Унікальний цикл «MOZART baby+» 2019 року складається з 4-х концертів – 1 раз на місяць по суботах, з вересня по грудень включно, початок о 16:00.
 
Як саме шедеври класичної музики впливають на дитину та майбутню маму? 
 
Ми склали програму концертів з урахуванням результатів досліджень, в яких вивчалась роль класичної музики у створенні гармонійного емоційного та фізичного стану людини. 
 
Особливості програми 
Музика, яку ви чуєте в проекті, передбачає використання багатьох  музичних інструментів з урахуванням їхніх тембральних та фізичних характеристик, різних стилів і жанрів музики. 
 
В проекті, окрім професійних артистів філармонії, беруть участь діти, що займаються музикою. Маленькі віртуози надають прекрасний приклад раннього занурення дитини в світ духовності, краси, гармонійного розвитку особистості. 
 
В чому секрет класики?
В живому виконанні музики. Численні дослідження показали, що саме живе виконання класики дозволяє закласти основу для максимально ранньої взаємодії мами та дитини, допомагаючи вагітній жінці гармонізувати свій стан з малюком, що народився. Найбільший емоційний вплив досягається, коли публіка чує тембри інструментів, що не спотворені записом, а також людський голос. Так розвивається особлива психологічна і емоційна атмосфера. 
 
НОВИНКА! Окрім музичної програми, ми підготували для вас: 
• Професійні лекції про дитячий розвиток від кращих спеціалістів. 
• Подарунки та сюрпризи для дітей.
• Тематичні творчі майстер-класи для всієї родини.
• Ігрові форма спілкування з маленькими слухачами до початку концерту.   
 
Запитання, які часто ставлять слухачі філармонії перед відвідуванням дитячих концертів:
 
Дітям якого віку можна відвідувати концерти проекту «MOZART baby+»?
Дітям будь-якому віку в супроводі батьків, програма рекомендована дітям від  0 до 6 років і майбутнім мамам, всій родині.  
 
Якщо дитина плаче від час концерту?
 
Наші музиканти готові до того, що найменші слухачі можуть плакати під час концерту. Адже концепція проекту передбачає відвідування саме малюками. Ми знаємо і розуміємо, що не всі діти можуть сидіти на одному місці і часто рухаються по залі. Програма складена таким чином, що дитяча увага утримується протягом всього концерту, триває він не більше одної години. Але в разі необхідності батьки можуть вийти з зали і повернутися на концерт не тільки під час аплодисментів, як це заведено під час вечірніх концертів, де присутні тільки дорослі, і де заборонено переміщення і галас під час виконання, а в будь-який час. 
 
Чи можна прийти на концерт з дитячим візком?
Звичайно, можна. Візки залишаються перед залою в фойє під наглядом адміністраторів філармонії. 
 
Якщо дитині треба змінити підгузки, одяг або нагодувати, чи є в приміщенні філармонії  для цього місце?
 
Так, в філармонії є спеціальний стіл. Наші співробітники покажуть вам кімнату, в якій він знаходиться, щоб вам було максимально комфортно перебувати в нашому будинку музики з вашою дитиною. 
 
Чим відрізняються дитячі концерти?
 
Спеціально підібраною програмою і особливим настроєм. А ще маленькі гості приходять на концерт з улюбленим ведмедиком або лялькою. Крім того, з самого дитинства вони бачать етику поведінки під час концерту. Ми не раз бачили, як діти повторювали за батьками і навчалися вчасно аплодувати, а також дуже емоційні моменти, коли діти дарували квіти виконавцям. Часто в концертах талановиті діти грають на різних інструментах непрості програми.  

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Абонемент на концерти Філармонії 21.09, 19.10, 16.11, 14.12 відбудеться 21 вересня 2019, 16:00, субота в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.