У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

МДТеатр. "OUT of ORDER"

Продаж призупинено
минула подія
Тривалість
02:40
З антрактом
18+

Про подію

УВАГА!
Концерти ВІДБУДУТЬСЯ в безпечному форматі згідно карантинних вимог Постанови КМУ № 848 від 16.09.20 та № 641 від 22.07.20. Наповненість залу - 50%, 2 місця зайняті, 2 місця вільні.
КІЛЬКІСТЬ КВИТКІВ ОБМЕЖЕНА!


Стара чи нова вистава «номер 13 або OUT OF ORDER» тріумфально повернулась на сцену МДТ. Стара - то му що п'єсу знають багато людей. Нова - тому що творча команда МДТ зробила з неї щось неймовірне бо знається на комедіях.

Дія спектаклю відбувається в готельному номері, який займає видатний політичний діяч, помічник прем'єр-міністра Річард Уіллі. До нього навідується секретарка, за сумісництвом - коханка, і виявляє в номері труп незнайомого чоловіка. Традиційно для комедії положень, труп раптово зникає, зате з'являються інші гості, непрохані і несподівані. А саме: нічого не підозрюючи дружина політика і розлючений чоловік любовніци. Для втихомирення бурхливих пристрастей викликається відданий особистий секретар, безглуздий і недолугий тюхтій, тільки збільшують і без того нервову обстановку. Плюс до цього - дивна, незрозуміла монашка, що вступає на сцену в сексуальному мереживній білизні і ціла юрба покоївок з пилососами на перевагу. Причому покоївки все як одна - китаянки. Вся ця різношерста компанія безперервно виявляється в незручних ситуаціях, а апофеоз загального конфузу - поява ожилого трупа.
 
За мотивами п'єси Рея Куні
 
Актори:
 
Райт Олексій
Адаменко Богдан
Янченко Іван
Шинкарьов Євген
Єлизавета Любимова
Донцова Марта
Читак Лара
Інна Островська
Роман Бондаренко
Друзі у нас є знижки для інвалідів. Для того щоб її отримати вам потрібно зв'язатися з адміністратором театру
 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

МДТеатр. "OUT of ORDER" відбудеться 15 грудня 2020, 19:00, вівторок в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.