У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Спектакль «Amour de trois, или Три этюда с пистолетом»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Амур де труа, або Три етюди з пістолетом» - спектакль, в якому глядач не помічає, як ми знімаємо і надягаємо маски кілька разів. Так само, як ми не помічаємо, де межі гри під назвою «життя» і наскільки ця гра негайна і миттєва...
 
Саме тому епіграфом до цієї легкої, як все французьке, вистави, ми взяли цитату з драматурга Матіса Лауда: «Наше існування - постійна зміна масок. День за днем ми розігруємо свої ролі, здебільшого не усвідомлюючи, що нами рухає. Про багатьох можна сказати: «Прожив життя, не приходячи до тями». Театр, усюди один театр. Часом так і хочеться вигукнути: «Покажіть ваше справжнє обличчя, мсьє! Відкрийте своє справжнє ім'я, мадам! Чи є вони у вас?»
 
«Amour de trois, або Три етюду з пістолетом» створений за п'єсами Марселя Мітуа «Дивний світ театру», Гі Абекассіс «Приїжджий з Рангуна» і за мотивами п'єси Жаміака Ів «Месьє Амількар, або Людина, яка платить». Кожна частина вистави вирішена в своєму жанрі: ексцентрична мелодрама, комічний детектив, комічна мелодрама.

Дійові особи та виконавці
 
Частина перша (за п'єсою «Дивний світ театру»)
Жан - Антон Щербак
Ніколь - Ірина Полонська
Сюзанна - Наталія Фірсова
Драматург - Дмитро Терновий
 
Частина друга (за п'єсою «Приїжджий з Рангуна»)
Секретар - Наталія Фірсова
Шарль Мессоньє - Олег Ямчицький
Приїжджий - Гордій Клочко
 
Частина третя (за мотивами п'єси «Месьє Амількар, або Людина, яка платить»)
Олександр - Гордій Клочко
Геноле - Дмитро Терновий
Елеонора - Наталія Фірсова
Мішель - Олег Ямчицький
Етьєн - Антон Щербак
Адель - Ірина Полонська
Світло - Антон Пєтухов
Звук - Євген Житников
Музичне оформлення, сценографія, костюми, сценічна адаптація тексту - Ольга Тернова
Режисер-постановник - Ольга Тернова

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Спектакль «Amour de trois, или Три этюда с пистолетом» відбудеться 30 листопада 2019, 19:00, субота в Приватна гімназія "Осередок" (Ліве крило). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.