У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Solo piano. Вадим Неселовський

28 травня 2019, 20:30, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Схід ОПЕРА спільно з галереєю COME IN та Kharkiv ZA JAZZ Fest

З гордістю та радістю представляють:Вадим Неселовський 
Це чудова новина для всіх, хто сповідує широкий погляд на Музику, не обмежуючи себе вузькими жанровими рамками. Особливою ця новина є  також для тих, хто  вже мав щастя чути Вадима наживо – бо  його   та  музики, яку він творить, завжди не вистачає. 
Універсальний мультижанровий піаніст та композитор, геніальний імпровізатор, який  не знає кордонів – ані у Музиці, ані у житті. Його музику виконують музиканти, що є іконами сучасного джазу, симфонічні оркестри у США та Європі, але  він залишається незрівнянним –  композитором, джазменом, піаністом, інтерпретатором. А ще навчає  музиці у Berklee, де свого часу його «хрещеним батьком» став сам Хері Бертон.

Вадим Неселовський гратиме  Свою Музику. Навіть, коли звучатиме Бах, Чайковський та Шопен ;-)
Ще зовсім молодим піаністом, в рідній Одесі, Вадим Неселовській усвідомив, що його покликання - не йти жодним  стилістичним шляхом, а стати саме Творцем Музики. І протягом своєї видатної професійної кар'єри  він  день за днем виконує надану собі обіцянку незліченною кількістю способів – як  несподіваний  музикант-винахідник, чиє бачення є достатньо широким, щоб викликати натхненну інтерпретацію  у джазовому дуеті та із симфонічним оркестром, як композитор, який  «поєднує форму і свободу по-новому» ( All about JAZZ), як імпровізатор, якого The Guardian (Великобританія) назвав «найперспективнішим  з молодих імпровізаторів», що «вирубує» дивовижні шляхи  крізь прямолінійність  та невизначеність. 
Вундеркінд  ще радянській Україні, Неселовський став наймолодшим студентом, який будь-коли був прийнятий до знаменитої Одеської консерваторії. У той же час, коли він відточував свою класичну віртуозність, він почув таких джазових гігантів, як Кейт Джарретт, Чик Кореа і Телоніус Монк на  компакт-дисках, що продавалися моряками у  жвавому портовому місті (або, найчастіше, музику, шо звучала з цих CD) . У 17 років він переїхав зі своєю сім'єю до Дортмунда, Німеччина, продовжуючи класичні студії та  засновуючись на місцевій джазовій сцені.
Переїзд до США та навчання, а – згодом – викладання у Berklee College of Music, що є «музичною Меккою» відкрило для Вадима нові можливості для творчості та співпраці на надвисокому рівні по всьому світові.

Los Angeles Times називає його виконання «екстраординарним» та особливо підкреслює універсальність його таланту.  
Його талант привертає увагу найвидатних сучасних музикальних митців, що звикли перетинати будь-які «жанрові межі» : легендарний вібрафоніст та багаторічний керівник Berklee College of Music   Хері Бертон (Gary Burton )запрошує Вадима до  свого  славетного Generations Quintet; престижний європейський оркестр Graz Philharmoniker виконує його «Прелюдію для вібрафону» у своїй  Новорічній програмі; справжня ікона сучасної музики – композитор та саксофоніст John Zorn запрошує Неселовського до участі   у головному проекті свого життя –  музично-філософській трилогії  «Книги Масади»;  Herbie Hancock, Wayne Shorter  та Terence Blanchard  обирають Вадима для участі  у Thelonious Monk Institute. Вадим отримує грандіозний досвід та насолоду від можливості ділити сцену з Herbie Hancock, Terence Blanchard, Chaka Khan, John Scofield, Kurt Rosenwinkel, Benny Golson, Dee Dee Bridgewater та багатьма іншими видатними музикантами, які створюють сучасну джазову музику та, власне, є її уособленням…Захоплення співтворчістю стало основою для довгострокового співробітництва  з унікальним музикантом Arkady Shilkloper, піонером джазового використання французького та альпійського рогу.

Останній реліз Неселовського, Get Up and Go (сім'я Jazz / Neuklang), отримав рідкісний 4,5-зірковий огляд від DownBeat.
Наступним проектом піаніста стане запис його композиції "Без меж"  з міжнародним симфонічним оркестром (INSO), Львів, Україна. Ця  амбітна робота яскраво переплітає композицію та імпровізацію та є захоплюючим викликом  й для соліста, й для оркестру.
Як  піаніст, композитор, імпровізатор, соліст, або лідер гурту, Вадим Неселовський завжди  створює дійсно натхненну і цілком унікальну музику. Це пояснює, чому його твори виконують  такі великі джазмени, як Ренді Брекер, Антоніо Санчес, Джуліан Лаге і Гарі Бертон, а також класичні  музиканти  (Даніель Готьє, чий запис «Невідомого Сан-Феліо» отримав класичну премію ECHO) і симфонічні  оркестри в США (Spokane Symphony, Lancaster Symphony) і Європі (New Philharmonic Westfalen, INSO Lviv Symphony).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Solo piano. Вадим Неселовський відбудеться 28 травня 2019, 20:30, вівторок в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.