У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт, присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Дорогі друзі, запрошуємо вас 8 травня на святковий концерт, присвячений Дню пам'яті і примирення, 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, який відбудеться на сцені Харківського академічного театру музичної комедії.
Музично-патріотичні концерти в постановці головного диригента театру заслуженого діяча мистецтв України Ярослава Сорочука, автора сценарію та режисера концерту Олександра Драчева стали щорічним виразом щирої поваги і глибокої вдячності всім тим, хто подарував нам мирне небо над головою. Урочисте оформлення сцени придумав головний художник театру Тарас Шигимага.
Прозвучать пісні, які своїм оптимізмом і щирою вірою в світле майбутнє допомагали виживати в складні воєнні роки. У концерті беруть участь провідні солісти театру.
Про героїчні будні воєнних років розкажуть ведучі концерту Олексій Андренко та Світлана Тимченко.
Дорогі ветерани колектив Харківського академічного театру музичної комедії від щирого серця вітає вас з Днем Перемоги. Ваш подвиг назавжди залишиться в наших серцях.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт, присвячений Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудеться 8 травня 2019, 17:00, середа в Харківський театр музичної комедії. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.