Спектакль "Ladie's Night"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Е. Мак Картен, С. Сінклер, Ж. Коллар
"LADIE'S NIGHT"
Приголомшлива комедія в 2 діях
 
На що ви готові піти, якщо залишилися без роботи? На все?!
 
Шестеро давніх друзів виявилися безробітними - закрився місцевий металургійний комбінат. Грошей немає, роботи не передбачається, в сім'ях розлад. Що робити? Котитися повільно в прірву? І тут на очі потрапляє оголошення про виступи для дам - вхід 200 доларів. Нічого собі! Це ж скільки можна отримати? З сміху і приколів виникає божевільна ідея - створити з бригади металургів групу, танцюючу стриптиз! Ніхто з них ніколи не танцював. Навчитися, перетворитися-переделаться, вийти на публіку - маячня! А може все-таки спробувати?
Це буде шоу, яке ви навіть уявити не можете!
 
Режисер-постановник заслужений діяч мистецтв України Геннадій Фортус на чолі блискучою творчої команди: художник-постановник Тетяна Власенко, хореограф Маріанна Фортус, заслужені артисти України Максим Березнер, Станіслав Шкляренко,  Сергій Цевельов, Олександр Фортус,артисти Юрій Драненко, Віктор Латишев, Петро Желєв, Олена Денисенко та Катерина Макоєд.
 
П'єсу написали в 1987 році три учасника: новозеландці Стефан Синклер, Ентоні Маккарті і африканець Жак Коллар, якого свого часу зазначив сам Альфред Хічкок. У 1997 в Великобританії на цей сюжет був знятий фільм «Чоловічий стриптиз», який отримав чотири номінації на «Оскар» і 12 - на приз Британської академії.

Придбати квиток на Спектакль "Ladie's Night" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Спектакль "Ladie's Night" відбудеться 21 січня 2020, 19:00, вівторок в Харківський театр ім. Т.Г. Шевченка. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.