У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Кіномюзикл для дітей і дорослих "Ангели теж люди"

12 січня 2020, 14:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Запаморочлива, пригодницька театрально-музична кіновістава для дітей, дорослих і їх ангелів "АНГЕЛИ ТЕЖ ЛЮДИ"!
 
На сцені найталановитіші діти-актори Дитячої Академії Театру, Музики і Кіно м.Харкова. Їх називають ураганом на сцені, їх гра - вибух емоцій, загострення пристрастей, непередбачуваність і унікальність, симбіоз двох атмосфер - актори сцени в діалозі з акторами на екрані!
 
Так вміють тільки вони - ще юні, але вже професіонали театру і кіно!
 
Ви поринете в стихію нереального в реальному житті! Авторський сценарії та авторська пісня «Діти століття» з унікальною аранжуванням отримають життя в вашому залі для глядачів!
 
Хочете знати, про що це захоплююче шоу?
 
Ви коли-небудь замислювалися над тим, що таке - «везіння»? Проста випадковість? Імовірність? Лотерея? А хто ж тоді в неї грає? Ви самі? А може все відбувається зовсім навпаки? І низка випадкових подій в результаті виявляється зовсім не випадковою?
 
Уявіть, раптом, несподівано для себе, ви опиняєтеся в фантастичних обставин, в які важко повірити на власні очі, адже перед ними відбуваються неймовірні речі, які складно пояснити простою людською мовою. Вам пропонується можливість розібратися в цьому «неземному» питанні, рятуючи друзів і себе, а так само найважливіша в житті зустріч - зустріч з самим собою.
 
Ця дивовижна і вражаюча історія відкриє Вам погляд на світ з іншого боку, а незвичайний і ексцентричний сюжет не залишить байдужим навіть самого запеклого критика в залі для глядачів.
 
Стати свідком неймовірної дії його розгортає найнеймовірнішим чином, де на все про все - одна ніч!
 
- Організатори - Дитяча Академія Театру і Кіно; Продюсерський центр "Liberty-PRO";
- Режисер-постановник, автор сценарію - Максим Голосків;
- Хореограф-постановник - Катерина Сергєєва, танц-клуб "EXPROMT";
- Муз. керівник - Ірина Хусаінова, авторська вокальна школа "Унісон".
 
КВИТКИ ВЖЕ В ПРОДАЖУ!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Кіномюзикл для дітей і дорослих "Ангели теж люди" відбудеться 12 січня 2020, 14:00, неділя в ДК "Залізничників". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.