У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

The Retuses

12 травня 2019, 20:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

The RETUSES
 
The Retuses - кращі пісні і презентація альбому «OMYT»
 
The Retuses повертаються до Харкова з новим альбомом «OMYT». Презентація відбудеться 12 травня о 20:00 в клубі "Корова" (вул. Ярослава Мудрого, 37).
 
Група, яка змусила вітчизняну сцену прокинутися від «русского рока», що відкрила очі і вуха поколінню Y. Миша Родіонов хоч і не вручив кожному юному поетові по укулеле, але показав, яким багатогранним може бути інді і лоу-фай.
 
У 2014 році The Retuses пірнають в болісне для всіх мовчання, яке триватиме понад 4 років. Стільки потрібно Міші, щоб знову знайти інтерес до життя, музиці, сотням доріжок звуку і копіткій їх відома. Зараз, коли випуск музики альбомами, а не синглами, стає злочином проти самого себе, у The Retuses виходить реліз на 17 треків. Коли медіа виливаються пост- і метаіроніей в гонитві за рейтингами і репостами, хочеться втекти від жартів, бути справжнім, перестати гребти.
 
І якщо альбом Waltz Baltika - це легка меланхолія, а ASTRA - важча і концептуально складна робота, то OMYT, при тому, що він так само побудований на образах, - це серйозний експеримент над собою, суміш лоу-фая, електроніки і тріп хопу. У чомусь ліричний і світлий, в чем-то похмурий і трохи депресивний.
 
Але толку говорити - це треба почути і відчути. 12 травня в "Корові" група виступить великим складом і зіграє не тільки новий, але і добре знайомий старий матеріал.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

The Retuses відбудеться 12 травня 2019, 20:00, неділя в Клуб "Корова". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.