У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ЯГІДКА КОХАННЯ

6 березня 2019, 20:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Молодіжний Музичний Хаб Схід ОПЕРА повертається!

Ми вітаємо всіх, хто  уважно слідкує за розвитком  харківської національної опери Схід ОПЕРА, з відкриттям вже ДРУГОГО СЕЗОНУ   у нашому новому мистецькому просторі  - Схід ОПЕРА ЛОФТі.

Від великого до смішного, як відомо, лише один крок.

 Саме цей крок ми пропонуємо вам зробити разом із генієм українського світового кінематографу Олександром Довженком,  композитором Сергієм Вілкою – фіналістом Конкурсу Молодих Композиторів Схід  ОПЕРА-2018,  ансамблем сучасної музики Схід ОПЕРА Ensemble, його диригентом Сергієм Горкушею та солістами Схід ОПЕРА Анною Помпєєвою  ( сопрано) та Андрієм Даценко (бас)

6 березня о 20.00 у Схід ОПЕРА ЛОФТі  відбудеться безпрецедентний музичний кіноперформанс «Ягідка кохання». Завдячуючи нашим партнерам та друзям з Довженко-Центру, будемо дивитись комедію О.Довженка «Ягідка кохання» у супроводі  спеціально написаної до неї  Сергієм Вілкою музики.  А у першій частині вечора  відбудеться виконання   ще одного твору Сергія Вілки – Камерної Кантати № 1 на поезію Юрія Андруховича «Етюд неспокою». Саме цей твір композитора увійшов до фіналу  Конкурсу Молодих Композиторів минулої  осені!

Катерина Жигалова проведе цей вечір з нами та розповість про  історію створення фільму та про самого композитора, який, на жаль, не зможе бути присутнім, бо стажирується у Польщі.

Схід ОПЕРА  виконує  одне зі своїх важливіших завдань – відкриває нові імена в українській музиці та музичному театрі і надає можливості для  розвитку талантів.

Ми вдячні всім за підтримку і впевнені, що цей вечір ви із задоволенням проведете з нами!

Молодіжний Музичний Хаб  налаштований на різні аудиторії глядачів, то ж ми намагаємось тримати найдемократичніші  ціни на квитки.  Квитки   можна придбати у касах Схід ОПЕРА (вул.Сумська,25) та у наших партнерів – на сайті  internet-bilet.ua  Вартість квитка 100 грн.

Ми також намагаємось створити  комфортні умови для тих, хто вважає для себе важливим  особливо підтримати наші  проекти. Цього разу буде влаштована спеціальна програма для тих, хто купить  за вартістю 3-х квитків ( 300 грн) статус «Спеціальний гість». Для вас, друзі, після закінчення музичного кіноперформансу відбудеться спеціальна зустріч із учасниками проекту.

Дякуємо за підтримку та чекаємо на зустріч!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ЯГІДКА КОХАННЯ відбудеться 6 березня 2019, 20:00, середа в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.