У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Відкриття Kharkiv Music Fest. VIVA MOZART

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

Концерт-відкриття Kharkiv Music Fest, що відбудеться 23 березня (19:00) у відновленій Великій залі Харківської філармонії, за традицією пройде за участі Фестивального оркестру. Формат оркестру, який складається з концертмейстерів, або ж простіше солістів-музикантів провідних оркестрів різних міст або країн є складовою багатьох великих музичних фестивалів вже протягом багатьох десятиліть. В Україні Фестивальний оркестр зібрався вперше в 2018 році саме завдяки Kharkiv Music Fest. 
 
Цього року Фестивальний оркестр KharkivMusicFest набуде статусу міжнародного - до кращих музикантів України приєднаються перші голоси національних симфонічних оркестрів Австрії, Грузії, Німеччини, Польщі та Чехії. Серед учасників оркестру і солістів цього концерту - два музиканти з Квартету імені Шимановського, який виступав на найвідоміших квартетних фестивалях Світу та володар численних нагород. Перша скрипка цього квартету - Агата Шімчевска - переможець престижного конкурсу імені Г. Венявського та виступає як солістка із провідними європейськими оркестрами; концертмейстери Грузинського філармонічного оркестру і Празького симфонічного оркестру, а також іменита українська скрипалька Мирослава Которович, яка постійно виступає на головних українських і європейських сценах.
 
Концерт пройде під управлінням маестро Юрія Бервецького  - одного з найвідоміших диригентів України свого покоління. Диригент Львівської Національної Опери і постійний учасник численних фестивалів, як в Україні так і за кордоном. Співпрацював багатьма відомими солістами, серед яких: Г. Кремер, А. Шилклопер, М. Вайман, Д. Йоффе, О. Пірієв, Ю. Кот, А. Пушкарьов, Й. Єрмінь.
 
У програмі концерту Viva Mozart - найвідоміші твори віденського класика Вольфганга Амадея Моцарта, якому присвячений цьогорічний фестиваль. Це іскриста Увертюра до опери “Весілля Фігаро”, дивовижно щира й мелодична Симфонія №40, а також концерти для флейти (№1), кларнета, скрипки (№5), валторни та інші твори.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Відкриття Kharkiv Music Fest. VIVA MOZART відбудеться 23 березня 2019, 19:00, субота в Харківська філармонія (Велика зала). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.