У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Музичне принесення Коханим

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Голос Ангела привітає всіх жінок з наступаючим святом в суботу, 09 березня!
Учасник шоу Х-фактор і «Голос країни», запрошений соліст Львівської опери, артист Національної опери України, лауреат міжнародних конкурсів імені Івана Козловського і пам'яті Мусліма Магомаєва АНГЕЛ ГЕОРГІЄВ вперше вийде на сцену старовинного Будинку Алчевських, щоб привітати милих жінок зі святом!
 
Він підкорив серця мільйонів! Його мистецтво змушує затамувати подих, а його рідкісний драматичний тенор один з кращих в країні! Ангел Георгієв, разом з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «СЛОБОЖАНСЬКИЙ представляють святкову і феєричну концертну програму -«Музичне приношення Коханим».
 
В унікальній шоу-програмі:
Популярні й улюблені слухачами і ліричні пісні та оперні арії з репертуару Лучано Паваротті та Пласідо Домінго, у виконанні чарівного тенора - Ангела Георгієва!
Світові прем'єри інструментальних композицій, написаних композиторами - визнаними майстрами інструментальної музики до жіночого свята! Спеціально для Молодіжного оркестру! Серед них композиції Ельдара Мансурова (Азербайджан), Артема Мурача (США) і учня Енніо Морріконе - Габріеля Динаро!
Відеопривітання для харків'янок від відомих музикантів і композиторів усього світу!
 
За диригентським пультом Сергій ЛИХОМАНЕНКО (Київ) - диригент і організатор експериментальних оркестрів Eclectic Sound Orchestra і Kiev Grand Classic. Ідейний натхненник створення нових музичних стилів на межі електронного звуку і традиційних інструментів!
 
Святкова шоу-програма «Музичне приношення Улюбленим» запрошує Вас в старовинний будинок Алчевських на прекрасний бал музики і краси на честь прекрасної половинки людства! І пропонує розділити це чудове свято і захоплюючі емоції разом зі своєю половинкою.
 
Чекаємо вас 09 березня в затишному залі Будинку Алчевських!
Адреса: вул. Жон Мироносиць, 13 (колишній БК міліції).
 
ЗВУК ЖИВИЙ!
початок - о 19:00.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Музичне принесення Коханим відбудеться 9 березня 2019, 19:00, субота в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.