The Seasons Suite

Відміна заходу
минула подія

Про подію

Захід скасовано. Повернення грошей за квитки буде здійснюватися до 18.03.19.

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися в касі 
ТЦ "Комильфо". Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "The Seasons Suite", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.

 

Завантажити шаблон заяви


У середу, 10 квітня, вперше в Харкові! Видатні музиканти зі світовими іменами – один з найбільш відомих та креативних валторністів світу Аркадій Шилклопер разом з композитором і піаністом Вадимом Неселовським та Молодіжним академічним симфонічним оркестром «Слобожанський» виступлять на сцені Палацу студентів Національного юридичного університету з прем'єрою неординарної концертної програми «The Seasons Suite» («Пори року »). Диригент - Юрій Яковенко!

Аркадій Шилклопер (Німеччина) – легендарний музикант-мултиінструменталіст, майстерності якого підвладні будь-які стилі – від класики до джазу і рок-музики. Його багаторічна творча біографія включає роботу в складі найвідоміших оркестрів та ансамблів, а також сольні виступи по всьому світу. Проекти за участю Шилклопера не мають кордонів: ні жанрових, ні національних. Він зухвало і природно поєднує класику з джазом, етніку з арт-роком. Музикант ніколи не грає однаково навіть одну і ту ж програму. Кожен його виступ - неповторний і незвичайний музичний шедевр!

Вадим Неселовський (Україна-США) – один з найвидатніших піаністів сучасності. Успішний випускник Berklee College of Music Бостона і Thelonious Monk Institute Нового Орлеана, який щорічно закінчують тільки сім чоловік, сьогодні він – один з найбільш затребуваних і популярних музикантів в США. Також, Неселовський – переможець Міжнародного конкурсу джазових композиторів ім. Телоніуса Монка. З 2010 року піаніст співпрацює з Шилклопером. Їх дует з великим успіхом виступає в США і Європі. «Імпровізації Шилклопера і Неселовського народжують тонкі п'єси, в яких плаче і танцює валторна, дзвенить звуками крапель або малює аквареллю фортепіано. Це особливий, делікатний і чуттєвий звуковий світ», - так пишуть критики про творчість всесвітньо відомих музикантів.

У першому відділенні концерту «The Seasons Suite» («Пори року») прозвучать оригінальні твори, зіграні дуетом Шилклопер-Неселовський в різний час і на різних концертних майданчиках. А в другому - буде виконана сюїта «Времена года», створена Вадимом Неселовським в джазовому стилі для фортепіано та валторни з оркестром (соло на фортепіано виконує сам автор, а партію валторни - Аркадій Шилклопер). Вперше, твір прозвучав в 2016 році на Sandpoint Festival (штат Айдахо). Композитор розглядає пори року в їх граничних проявах. Кожна пора року в цьому циклі представлена на межі з іншими. Перша частина «Весняна пісня» показує зіткнення зими та весни – це остання сутичка лютневої хуртовини і першої весняної капелі. Друга – «Останній сніг» - розповідає про запізнілий та несподіваний квітневий снігу. Третя - «Сан Феліу» - навіяна враженнями про літній відпочинок на Середземному морі в Іспанії. Четверта - «Майже груеднь» - про  осінь, що закінчується, поки зима ще не прийшла і не почалася передсвяткова різдвяна суєта.

Їх творчість підкорила серця мільйонів, їх здатність об'єднувати чуттєвість і гротеск, гумор і меланхолію, драйв і медитативність в одному концерті - рідкісна риса в сучасній музиці! Відвідайте цей унікальний концерт, пориньте у дивовижний світ музичних гармоній, який відкриють для Вас великі майстри!

Чекаємо вас 10 квітня у Палаці студентів Національного Юридичного університету!

Адреса: вул. Пушкінська,88.

ЗВУК ЖИВИЙ! Початок - о 19:00.

Придбати квиток на The Seasons Suite можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

The Seasons Suite відбудеться 10 квітня 2019, 19:00, середа в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.