У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Хто вкрав Бенксі

28 січня 2019, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ХТО ВКРАВ БЕНКСІ

Режисер: Марко Прозерпіо
Італія / 2018 / 93 хв. 
 
Бенксі – один з найбільш таємничих художників. Його справжнє ім'я досі невідоме громадськості. Роботи Бенксі викрадають серед білого дня, ними захоплюються і вважають бездарними одночасно. В них є місце і політиці, і іронії, і мистецтву. Те ж саме відбулося і з палестинськими графіті художника: в когось вони викликали роздратування, хтось сприйняв їх як справжнє мистецтво, але одна людина побачила в них можливість заробити.
 
Палестинського таксиста осяяла бізнес-ідея: зрізати частину ізраїльського розділового бар'єру - шматок стіни між Палестиною та Ізраїлем – та продати її. А все тому, що на цій ділянці бетону була робота всесвітньо відомого художника Бенксі, створена ним в 2007 році.
 
Італійський режисер Марко Прозерпіо зняв дебютне документальне кіно про історію однієї з найзухваліших картин культового художника. Кінострічка про історію графіті прямо на стіні, що розділяє Палестину та Віфлеєм, вразить глядача не тільки сміливою задумкою, але і реакцією самих жителів по обидва боки «стіни». «Це базова потреба - писати на стінах, щоб спілкуватися з людьми навколо», - говорить автор фільму.
 
Додатковий інтерес до фільму викликає закадрова озвучка – про те, як кілька робіт Бенксі привернули увагу всього світу до Палестини, розповідає король альтернативного року Іггі Поп.
За версією журналу Cineuropa «фільм також успішно показує, чому Бенксі вирішив відкрити The Walled Off Hotel (обнесений стіною) готель у Віфлеємі. Це не тільки успішний спосіб привернути увагу світових ЗМІ, щоб повідомити про стіну, але також заява про те, що набагато важче перефарбувати або вкрасти його роботи». Кінокритики називають цей фільм «вражаючою інтернаціональною колаборацією»: режисер – італієць Марко Прозерпіо, місце дії – місто Віфлеєм на Західному березі річки Йордан, герої – зірка британського арту і прості палестинці, оповідач, як уже було сказано, – Іггі Поп. 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Хто вкрав Бенксі відбудеться 28 січня 2019, 19:00, понеділок в Fabrika.space. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.