У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Малишарики в гостях у Свинки Пепи

10 лютого 2019, 11:00, неділя
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Бебі-театр» для самих маленьких глядачів (1-4 роки)

Вхід на майданчик у змінному взутті.

Ви все ще думаєте, що театр тільки для дорослих? Не вірите, що ваш малюк-непосида зможе витримати театральну виставу?

Вже полюбився всім малюкам на новорічні свята «Бебі-театр» повертається з новою інтерактивною програмою «Малишарики в гостях у Свинки Пепи», тепер в новому спеціально підготовленому залі за адресою: метро Університет, вул. Чернишевського 38 (кафе «Бісквіт», орієнтир: біля школи № 5, перетин вулиць Чернишевського та Свободи (колишня Іванова))

Новинка! Тепер в одній виставі улюблені герої з мультфільмів «Малишарики» і «Свинка Пепа», разом з малюками Пепа, Джордж і їх друзі дізнаються щось нове і чудово повеселяться!

Тривалість вистави: 45 хвилин (це час, який наші маленькі здатні продуктивно і радісно сприймати інформацію), спектакль складається з двох частин - вистава та інтерактивна ігрова програма. Після закінчення вистави - фотосесія з героями і контактне спілкування з маленькими глядачами.

Вартість квитка: 200 грн - на дитину з дорослим, 250 грн. - 2 дорослих з однією дитиною.

Під час вистави діти мають доступ на сценічний майданчик і тому повинні мати змінне взуття або теплі шкарпетки. Для батьків також необхідно взяти змінне взуття або шкарпетки.

Кількість місць в залі обмежена, для того, щоб артисти змогли контактувати з кожною дитиною.

До зустрічі з новими враженнями! Ваші малишарики!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Малишарики в гостях у Свинки Пепи відбудеться 10 лютого 2019, 11:00, неділя в Кафе "Бісквіт". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.