У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Про що мовчать жінки».

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Перед головним весняним святом глядачів Харкова чекає яскрава подія - київський спектакль «Про що мовчать жінки».

Це класична англійська історія в детективному жанрі. Подання проходить з появою:

- заслуженої артистки України, учасниці «Нового драмтеатру на Печерську» Катерини Кістень;

- актора Національного театру імені Л. Українки Олега Савкіна;

- кіноартісткі Анни Кузиною;

- артистки столичного театру «Золоті ворота» Лілії Цвеліковой;

- артистки театру «Браво» Ольги Собко;

- артистки «Молодого театру» Анастасії Блажчук.

Як зрозуміти, про які речі дійсно розмірковує слабка стать? Якщо ви вирішили розібратися в її думках - дивіться на неї, але не прислухайтеся до слів. Жіноча стать зазвичай набагато більш говіркий, ніж чоловічий. Але про що жінки вважають за краще мовчати навіть у крайніх ситуаціях? У будь-якій дівчині присутня частка загадковості, а 5 дівчат, що живуть в одному будинку - справжня велика таємниця, за якою ховається вбивство. Але хто з них злочинець або, вірніше, злочинниця?

Оригінальна розгляд належить провести молодому детективу - працівникові поліцейської контори. Чоловіка чекає досить важка місія. Щоб дістатися до правди, потрібно не тільки грамотно зіставити докази з показаннями, а й залишитися в здоровому глузді після логічних умовиводів наших мешканок особняка.

Професіоналізм акторського складу, невимушені гумористичні елементи і захоплюючий сюжет, який триває 120 хвилин - все це в чисто британському детективі з обстановкою, близькою до цього розслідування. Що ж, проблема жіночого мовчання зовсім скоро буде розкрита глядачеві!

Придбати квиток на Вистава «Про що мовчать жінки». можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Вистава «Про що мовчать жінки». відбудеться 5 березня 2019, 19:00, вівторок в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.