У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

СИМФО БИТВА: Оркестровый батл диригентів

Продаж припинено
минула подія

Про подію

У суботу, 29 грудня, вперше в Харкові! Новорічний музичний сюрприз від МАСО «Слобожанський»! Музика різних стилів і напрямків - класика і рок, Симфо-поп та симфо-джаз в одному концерті! Музика, яка захоплюються мільйони і яка нікого не залишає байдужими! Від старовинних класичних шедеврів до свіжих світових хітів у виконанні справжнього звукового дива - великого симфонічного оркестру! Все це в грандіозному багатожанровому музичному проекті - «СИМФО БИТВА: Оркестровий батл диригентів»!
 
Це буде битва диригентів за симпатії глядачів. Три яскравих таланти, три харизматичні музиканти, три різні погляди на музичне мистецтво зійдуться на сцені старовинного Будинку Алчевських для того, щоб зіграти з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «Слобожанський» музику різних стилів і жанрів. За помахом своєї чарівної диригентської палички вони створять навколо вас дивовижний магічний світ найрізноманітнішої музики. Прямо на ваших очах вони кинуть один одному виклик, зачаровуючи глядачів запальною атмосферою творчої боротьби і справжніх емоцій! І тільки ваші оплески зможуть вирішити - хто з них кращий і чия музична магія сильніша!
 
Учасники проекту:
 
Юрій ЯКОВЕНКО (класика) - Заслужено залужений діяч мистецтв України, диригент Харківського театру опери та балету! Представить твори класичного напряму - наповнені новорічними мотивами мелодії з балету «Лускунчик» Петра Чайковського і знаменитий Danzon №2 мексиканського композитора Артуро Маркеса.
 
Сергій ГОРКУША (симфоджаз) - диригент ХНАТОБ, лауреат міжнародних конкурсів! Презентує добре знайомі й улюблені новорічні музичні історії з мюзиклів американських композиторів Леонарда Бернстайна і Лероя Андерсона в стилі симфоджаз.
 
Сергій ЛИХОМАНЕНКО (симфо-поп @ симфо-рок) - диригент і організатор експериментальних оркестрів Eclectic Sound Orchestra і Kiev Grand Classic. Ідейний натхненник створення нових музичних стилів на межі електронного звуку і традиційних інструментів. Під його керівництвом симфонічний оркестр виконає хіти з репертуару сучасних рок- і поп-виконавців: Мадонна, Rammstein, Metallica, Шер та інші, в симфонічної обробці.
 
Цей незвичайний концерт, завдяки різноманітності творів і захоплюючої атмосфері творчого змагання, принесе величезне естетичне задоволення самим вимогливим музичним гурманам і не залишить байдужим любителів музики різного віку.
Диригенти та оркестр вже готуються! Готуйтеся і ви!
Чекаємо вас 29 грудня о затишному залі Будинку Алчевських!
Адреса: вул. Жон Мироносиць, 13 (колишній ДК міліції).
ЗВУК ЖИВИЙ!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

СИМФО БИТВА: Оркестровый батл диригентів відбудеться 29 грудня 2018, 19:00, субота в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.