У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

STAND-UP in UA: СЛАВА КОМІСАРЕНКО

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

Квитки на ДОДАТКОВИЙ концерт Слави Комісаренко
Слава Комісаренко
повертається до Харкова! 14 березня в 20:00 в Театрально концертному центрі топовий комік представить абсолютно нову програму. Запрошені гості: Андрій Калмачевскій і Коля Зирянов.
 
Stand Up шоу - це гумор, який не знає обмежень, і іронічні монологи про себе, навколишньої дійсності і насущні проблеми, які близькі всім нам В Україні стендап активно розвивається, і новий формат STAND UP IN UA надає сильного поштовху цьому напрямку. У ньому виступають тільки топові стендапери на території всього СНД. І на цей раз на сцену повертається Слава Комісаренко.
 
Восени 2018 він вперше виступав перед українським глядачем. І його розривні концерти увінчалися шаленим успіхом! Тому тепер комік готує свіжу програму.
 
СЛАВА КОМІСАРЕНКО - один з найсильніших білоруських гумористів сучасності. Він дуже швидко отримав популярність і став одним з головних резидентів проекту STAND UP від Comedy Club Production. Двометровий блондин найчастіше розповідає про своїх друзів, знайомих, а також відносини зі своєю коханою дівчиною. З одного боку, ці номери схожі на звичайні розсуду звичайної людини. Але спостережливість цього хлопця і вміння нетривіально подивитися на ситуацію надають ці монологи по-справжньому смішними. А емоційність і артистизм Слави стали особливою родзинкою його виступів. При підготовці програм він ставить завдання не тільки повеселити публіку, а й обговорити серйозні і важливі теми. Він хоче, щоб на його виступах людям було і смішно, і цікаво. І ви здивуєтеся, наскільки багатий і якісний в Слави Комісаренко гумористичний арсенал.
 
Разом зі Славою виступати Андрій Калмачевській і Коля Зирянов.
 
Коля Зирянов - перспективний український комік, який постійно набирає обертів. Андрій Калмачевскій - чемпіон першого сезону «Ліга Сміху» в складі команди «Два капітани 1955». Він також виступав зі Славою в осінніх концертах і зміг не просто «розігріти» публіку, а довести її до нестримного сміху! І на цей раз саме для вас він представить свій новий матеріал.
 
Сьогодні жанр стендап особливо популярний. А секрет в тому, що коміки зі сцени діляться зі слухачами своїми думками і емоціями. Вони жартують над стандартними життєвими ситуаціями, які знайомі кожному. При цьому для них немає заборонених тем.
 
Тому 14 березня на вас чекає тільки якісний, «смачний» гумор від Слави Комісаренко, Андрія Калмачевського і Колі Зирянова.
 
Тривалість програми 1,5 години. Шоу-програма представлена російською мовою. Рекомендується особам від 18 років.

Придбати квиток на STAND-UP in UA: СЛАВА КОМІСАРЕНКО можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

STAND-UP in UA: СЛАВА КОМІСАРЕНКО відбудеться 14 березня 2019, 20:00, четвер в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.