У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Сни Васіліси Єгоровни

5 жовтня 2013, 19:00, субота
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Сни про реальність

 

     Вже більше року київський театр КРОТ бентежить розуми українських театралів спектаклем за творами культового українського драматурга Леся Подерв’янського. Постановка «Сни Васіліси Єгоровни» являє собою пікантний коктейль з сюжетів п’єс «Васіліса Єгоровна та мужичкі», «П’ять хвилин на роздуми», «Король Літр», «Остановісь, мгновєніє, ти прєкрасно!», «Нірвана, або Альзо Шпрех Заратустра», «Діана», «Мєсто встрєчі ізменіть ніззя, бл…!».

    Твори Леся Подерв’янського називають українською драматургією нового часу. Як і все нове, у публіки вони викликають різні почуття - від гострого несприйняття і засудження до захоплення. Але так чи інакше, нікого не залишають байдужим.

     Після гучної прем’єри 16 квітня 2012 року у залі київського CrystalHall, навесні цього року виставу побачили Львів та Луцьк. Режисер постановки Андрій Крітенко– більше відомий за кордоном, а саме у німецькому Штутгарті, де він викладає акторську майстерність, ставить вистави та грає у місцевому театрі. Склад акторської трупи залишається одним з найсильніших в Україні. Поряд з професіоналами сцени образи персонажів втілюють непрофесійні, але більш, ніж харизматичні особистості - телеведучий Микола Вересень, співачка Alloise, лідер гурту "Кому вниз" Андрій Середа.  Сам Лесь Подерв’янський виступив у якості сценариста і художника-постановника, а його донька Анастасія доповнила образи персонажів яскравими костюмами.

    Театр КРОТ був створений порівняно недавно, але вже встиг викликати широкий резонанс публіки як вибором репертуару, так і нестандартним підходом до втілення художнього матеріалу на сцені. А також складом акторської трупи: Євген Капорін, Олена Рєпіна, Олена Хижна, Сергій Солопай, Катерина Шаміна, Олег Примогенов, Георгій Фомін, Єгор Пчьолкін, Микола Вересень, Андрій Середа, Тетяна Несвідоменко та інші.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Сни Васіліси Єгоровни відбудеться 5 жовтня 2013, 19:00, субота в ККЗ "Україна". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.