У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Who is Who

8 грудня 2018, 23:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Найсексуальніший танцювально-музичний проект Києва!
Who is Who в Victrory Concert Hall!
 

Dj's Who is Who є яскравими представницями сучасного людства. У творчому доробку дівчат - роки хореографії і акробатики, робота з зірками українського та російського шоу-бізнесу (були учасницями шоу-балету Світлани Лободи, працювали з Богданом Титомиром, Ганною Бастон, Катею Осадчою, Євгеном Кемеровським, співачкою Славою, HAMAKI). Дівчата є ВІЦЕ-МІС TWINS WORLD 2011, а також резидентами «Педан-Притула Шоу». Крім того, маючи досвід роботи в модельному бізнесі, вони організували ексклюзивний шоу-конкурс краси серед дівчат-близнючок! Цей самодостатній проект вже був проведений в декількох нічних клубах Києва, в тому числі розважальному комплексі D * Lux Entertainment Complex! Будучи рідними сестрами, народженими в один день, дівчата стали володарками "подвійний сили - енергії, і творчого потенціалу". Вони вирішили не зупинятися на досягнутому і встали за пульт (вертушки), адже музика - провідник їх емоцій. Таким чином народився проект Dj's Who is Who. Своїм проектом дівчата об'їхали з гастролями пів-Європи, виступаючи як в клубах, так і на приватних, закритих VIP-заходах. Їх перфоманс за короткий час завоював визнання кращих клубів Швейцарії, Туреччини, Ізраїлю, Хорватії, Греції, ОАЕ та інших країн.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Who is Who відбудеться 8 грудня 2018, 23:00, субота в Victory Concert Hall. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.