У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

СКРИПТОНІТ

6 жовтня 2021, 20:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ЗВЕРНЕННЯ ОРГАНІЗАТОРА
 
Важливе повідомлення від організатора щодо концерту «Скриптоніт» 6 жовтня 2021 року!
 
Ми відповідально ставимося до вашої безпеки. Згідно із чинними нормами Постанови Кабінету Міністрів України №1236 від 9 грудня 2020 року (із змінами) та враховуючи встановлення «жовтого» рівня епідемічних обмежень, концерт 6 жовтня 2021 року відбудеться.
 
ОБОВ’ЯЗКОВОЮ УМОВОЮ ДОСТУПУ ДЛЯ ГЛЯДАЧІВ НА КОНЦЕРТ Є НАЯВНІСТЬ ОДНОГО З НАСТУПНИХ ДОКУМЕНТІВ:
  • Негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу
  • Негативний результат експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який проведено не більш як за 72 години до часу проведення заходу
  • Документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації
  • Документ, що підтверджує отримання однієї дози дводозної вакцини
  • Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією, або двома дозами вакцини
  • Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує одужання від COVID-19
  • Міжнародний, внутрішній чи іноземний сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР
Перелічені вище обмеження не стосуються осіб молодше 18 років. У випадку відвідування заходу особами молодше 18 років необхідно мати документи, що підтверджують вік.
 
Завдяки «Сінево» ми пропонуємо вам знижку 50% (300 грн замість 600 грн) на експрес-тест COVID-19 антиген в період з 4 до 6 жовтня 2021 року.
 
Як отримати знижку:
  • тестування можливе лише за умови попереднього оформлення замовлення та оплати на сайті «Сінево»! Для оформлення перейдіть за посиланням
  • на вказаний у замовленні номер телефону надійде SMS з підтвердженням онлайн-замовлення. Саме це SMS покажіть персоналу «Сінево» під час здачі тесту;
ЯК ЗРОБИТИ ТЕСТ У ВІДДІЛЕННЯХ «СІНЕВО»:
  • експрес-тест на антиген — це швидкий і надійний спосіб тестування на COVID-19. Процедура забору матеріалу та підготовка до антиген-тесту аналогічна ПЛР-тестуванню (мазок з носоглотки);
  • будь ласка, ознайомтесь заздалегідь з підготовкою до тестування на сайті «Сінево»
  • з собою слід обов’язково мати документ, що підтверджує особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»).
У ЯКОМУ ВІДДІЛЕННІ «СІНЕВО» МОЖНА ЗДАТИ ТЕСТ?
У будь-якому відділенні «Сінево» із переліку (крім відділень позначених «*»).
Якщо з певних причин ви не зможете зробити тест заздалегідь (що ми дуже радимо для вашого комфорту та безпеки), мобільна бригада «Сінево» за вашим SMS з підтвердженням онлайн-замовлення зможе зробити тестування 06.10.2021 з 16:00 перед подією в приміщенні Палацу Спорту. Результат ви отримаєте протягом 15 хвилин на вказаний e-mail та Viber. При цьому вам необхідно мати із собою оригінал документу, що підтверджує вашу особу (паспорт, водійські права або документи у застосунку «Дія»). Зверніть увагу, що сплатити за тест на місці перед подією ви зможете виключно в онлайні.


CКРИПТОНІТ В ХАРКОВІ: НЕПОВТОРНИЙ СТИЛЬ І ПОТУЖНА ЕНЕРГЕТИКА

6 жовтня в Палаці Спорту відбудеться концерт талановитого і харизматичного репера Скриптоніта. Революціонер жанру і автор самобутніх треків подарує всім незабутній вечір. Головне - покликати всіх своїх і замовити квитки заздалегідь!
 
КОНЦЕРТ СКРИПТОНІТА - КРУТИЙ ШАНС ПОЧУТИ УЛЮБЛЕНІ ТРЕКИ І НАСОЛОДИТИСЯ САМОБУТНІМ ФЛОУ
Його називають Kendrick Lamar російськомовного хіп-хопу. Сам репер визначає свою творчість як «казахстанський реп», а справжнє ім'я популярного автора і виконавця - Аділь.
 
Роботи Скриптоніта вже кілька років активно збагачують напрямок затребуваного некомерційного репу. Його цінують за самобутній стиль, якісні ритми і фірмові біти. Скриптоніта жодного разу не слухав хіба що... ні, нема таких! Привертає хлопець до себе унікальною харизмою і магнетичною енергетикою. Ну і, зрештою, просто так резидентами знакового лейблу Gazgolder не стають!
 
Близька і зрозуміла кожному тематика і нереальна атмосфера, коли ти - на одній хвилі з тисячею сердець, - це довгоочікуваний концерт Скриптоніта в Харкові!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

СКРИПТОНІТ відбудеться 6 жовтня 2021, 20:00, середа в Палац Спорту. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.