У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Anniversary 7 Years: Luna City Express & The Organism 23-24.11.18

23 листопада 2018, 22:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Квиток діє на будь-який з двох днів
 
Друзі, нас чекаємо цілих два дні божевільного драйву і веселощів. Адже у нас не жартівливий привід, а саме - семиріччя улюбленого Moskvich Bar!
 
Дуже багато крутих емоцій наша команда подарувала і продовжує це робити краще за всіх в перебігу цих семи років ...
 
Хто тільки не приїжджав на гастролі виступити для нашої публіки ... Нью Йорк, Буенос Аерос, Амстердам, Лондон, Париж, Берлін, Гамбург, Бірмінгем, Москва, Цюріх, Торонто ... Можна продовжувати довго. А скільки тонн випито улюблених коктейлів, протоптані безліч килимів ... Все це від нескінченно позитиву і щастя, за яким ми приходимо в Moskvich Bar.
 
Але на цей раз винуватець торжества саме він!
 
Так що приходимо, вітаємо один одного і мешканців нашого бару, обіймаємось і танцюємо до ранку.
 
Ми підготували одразу кілька подарунків і відсвяткувати семиріччя вирішили двома днями з невеликим переривчеком на "поспати". Так що збережи собі обидві дати!
 
Отже:
23.11 - божевільний дует з Берліна - LUNA CITY EXPRESS.
Справжні батьки house музики.
Знаменита колаборація двох крутих музикантів Norman Weber і Marco Resmann. Хлопці є почесними гостями таких майданчиків як Circolocco, DC10, Ushaia і фестивалях ADE, Sonar, 15 Years Of Moon Harbour, BPM Festival.
На рахунку Luna City Express більше 30-и десятків треків, які очолювали чарти Beatport.
 
24.11 - висхідна зірка, чиї треки грають Solomun, dj Tennis, Ame, Dixon, а зовсім недавно його запросив на закриту тусовку сам John Richmond. Щільному графіку артиста залишається тільки заздрити. І все це -The Organism.
Мультижанровий і непередбачуваний артист сучасної клубної сцени. Християнин-харизмат на переконання.
 
Так само обидва дня нас будуть радувати своїми сетами улюблені резиденти Cauac, Vadim Ersten і Eddy Garov, які як не можна краще знають, що потрібно ВАМ і готують спеціальний святкові і мега веселі сети.

Придбати квиток на Anniversary 7 Years: Luna City Express & The Organism 23-24.11.18 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Anniversary 7 Years: Luna City Express & The Organism 23-24.11.18 відбудеться 23 листопада 2018, 22:00, п’ятниця в Moskvich Bar. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.