У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Малишарікі

Всі квитки продані
минула подія

Про подію

«Бебі-театр» для самих маленьких глядачів (1-4 роки)
 
Ви все ще думаєте, що театр тільки для дорослих? Не вірите, що ваш малюк-непосида зможе витримати театральну виставу?
Але невже новорічні свята тільки для дорослих? Адже для багатьох малюків це перше знайомство з новорічною казкою, перші яскраві спогади про ялинку, сніжинки, яскравих новорічних вогнях і подарунки, теплих обіймах мами і тата в святковий день.
Ми ризикнемо заволодіти увагою найменших глядачів і подарувати їм їх першу новорічну казку! Запрошуємо вас на спектакль для самих маленьких «Малишарікі. Топ-топ новий рік »
Під час вистави, в ігровій формі малюки зустрінуться з улюбленими героями, а також познайомляться з головними чудесами нового року - снігом, який може бути м'яким, але одночасно холодним, новорічної ялинкою, яка може бути красивою, але колючим, подарунками, які все так люблять отримувати, побачимо яскраві новорічні вогники, які так заворожують. А крім цього поводимо новорічні хороводи, пограємо в хованки, будемо веселитися і дізнаватися щось нове. Але головне - разом з батьками отримаємо яскраві новорічні спогади на все життя.
 
Тривалість вистави 45 хвилин, і він складається з двох частин - уявлення і інтерактивній ігровій програми. Після закінчення вистави - фотосесія з героями на красивому новорічному тлі.
 
Вартість квитка:
200 грн. для дитини з батьком,
250 грн. для 2-х дітей з 1 батьком або 2-х батьків з 1 дитиною.
 
Під час вистави діти мають доступ на сценічний майданчик і тому повинні мати змінне взуття або теплі шкарпетки. Якщо батьки хочуть перебувати з дітьми на майданчику, то також необхідно взяти змінне взуття або шкарпетки.
Кількість місць в залі обмежена для того, щоб артисти змогли контактувати з кожною дитиною.
До зустрічі з новорічними враженнями!
 
Ваші, Малишарікі!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Малишарікі відбудеться 24 грудня 2018, 16:30, понеділок в Палац студентів НЮУ ім. Ярослава Мудрого. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.