У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

В мажорі осінь золота

16 листопада 2018, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

УСІ КВИТКИ ПО 70 ГРН!
У п'ятницю 16 листопада на всіх студентів – колишніх, нинішніх та майбутніх очікує грандіозний подарунок від Молодіжного академічного симфонічного оркестру «СЛОБОЖАНСЬКИЙ»! 
 
Напередодні Міжнародного дня студентів, Молодіжний оркестр, основу, якого складають нещодавні студенти, представить всім любителям класичної музики унікальний концерт «В мажорі осінь золота». Ціна квитка «студентська» - 70 грн незалежно від місця!
 
Це буде справжнє свято класичної музики, центральне місце в якому відведено симфонії!
 
Симфонія - найвище досягнення музичного мистецтва, роман в музиці і цілий дивовижний світ! Світ художника, який створив її і світ музиканта, що грає її на сцені. Вплив симфонії на слухача вражає. Слухаючи симфонію, ми стаємо духовно багатшими, долучаємося до справжніх скарбів людського генія.
 
У цей передсвятковий вечір, в старовинному Будинку Алчевських прозвучать світлі та мажорні, витончені та наповнені танцювальними мотивами Симфонія №1 Франца Шуберта і Симфонія №8 Людвіга ван Бетховена, а також знаменита «Трагічна увертюра» Йоганнеса Брамса, яка насправді виявляється не такою вже і «трагічною».
 
За диригентським пультом – справжній «маестро симфонії», неповторний Петро ТОВСТУХА (Київ), що полюбився харківським «музичним гурманам» за витончений музичний смак, а також дивовижну здатність передати найтонші нюанси музичного твору.
 
ПРОГРАМА.
 
І відділення:
Франц Шуберт. Симфонія № 1 ре мажор
Йоганнес Брамс. «Трагічна увертюра»
 
ІІ відділення:
 Людвіг ван Бетховен. Симфонія № 8 фа мажор
 
Слухаючи симфонію, слід, в першу чергу, довіряти своїм почуттям, які розбудять уяву, розкриють духовне начало, відкриваючи двері в «Світ прекрасного».
Завітайте на концерт МАСО «Слобожанський», зробіть крок з буденного світу повсякденності,  довіряйте своїм почуттям.
 
Чекаємо вас жовтня в затишному залі Будинку Алчевських!
Адреса: вул. Дружин Мироносиць, 13 (колишній ДК міліції).
 
ЗВУК ЖИВИЙ!
початок - о 19:00.

Придбати квиток на В мажорі осінь золота можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

В мажорі осінь золота відбудеться 16 листопада 2018, 19:00, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.