У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

KHARKIV FASHION BUSINESS DAYS 2018. ХАРКІВ (13.10)

Продаж припинено
минула подія

Про подію

У Харкові відбудеться одне з найбільших подій в сфері моди, дизайну і легкої промисловості Східної України - Kharkiv Fashion Business Days 2018
 
C 11 по 13 жовтня 2018 року в Харкові на Арт-заводі "МЕХАНІКА" Інша Земля пройде головна подія в сфері моди, дизайну і легкої промисловості - Kharkiv Fashion Business Days.
 
Захід об'єднає в собі fashion-покази українських і зарубіжних дизайнерів, освітню секцію від провідних експертів модної індустрії України, покази українських торгових марок та дизайн-маркет. Площа локації дозволить організувати одні з наймасштабніших fashion-показів Східної України.
 
«Kharkiv Fashion Business Days - як одна зі складових проекту Kharkiv Fashion є одним з ключових проектів в стратегії розвитку Харкова, з метою просування харківських дизайнерів і виробників на українському і міжнародному ринках. В рамках заходу, крім безпосередньо подіумних показів, будуть проведені навчальні семінари, спрямовані на розвиток і просування свого бренду, розвиток свого бізнесу в регіоні впливу, в Україні ", - Вікторія Грецька-Миргородська, ініціатор проекту, начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківського міської ради.
 
11-13 жовтня в рамках Kharkiv Fashion Business Days спільно з Харківською Торгово-промисловою палатою буде організована спеціалізована виставка легкої і текстильної промисловості Textile Expo - інтерактивна платформа, що представляє fashion-індустрію легкої і текстильної промисловості регіону. Також, в рамках виставки відбудеться форум "ЛЕГПРОМЕКСПОРТ".
 
12 - 13 жовтня на Арт-заводі «МЕХАНІКА» Інша Земля відбудеться бізнес-форум, в якому візьмуть участь дизайнери, представники бізнесу, міської влади, науки та легкої промисловості. Захід проводиться спільно з Харківським кластером легкої промисловості та дизайну.
 
Також, 12-13 жовтня на глядачів чекають покази модних колекцій молодих і провідних дизайнерів з України та зарубіжжя. На даний момент планується приїзд дизайнерів з Італії, Мексики, Білорусі, Ізраїлю, Великобританії. Закриє захід прем'єрний показ колекції «Зима 2019 Constantin Ponomaryov» для хутряної компанії «Чарiвнi Хутра».
 
«Kharkiv Fashion Business Days - важлива подія в світі моди! Прямо зараз ми можемо стати свідками народження нових ідей на майбутнє десятиліття », - Костянтин Пономарьов, креативний директор Kharkiv Fashion Business Days, український дизайнер одягу.
 
Довідка. Kharkiv Fashion Business Days організований Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради, з ініціативи учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну, під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.
 
На виставку дизанеров і виставку торгово-промислової палати - вхід вільний

Придбати квиток на KHARKIV FASHION BUSINESS DAYS 2018. ХАРКІВ (13.10) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

KHARKIV FASHION BUSINESS DAYS 2018. ХАРКІВ (13.10) відбудеться 13 жовтня 2018, 18:00, субота в Арт-завод "Механіка. Інша Земля". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.