У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Торжество Класики

2 листопада 2018, 19:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

У п'ятницю 2 листопада Молодіжний симфонічний оркестр «СЛОБОЖАНСЬКИЙ» знову зіграє під управлінням диригента з Норвегії Романа РЕЗНІКА!

Він народився в Харкові і звідси почався його шлях до світового визнання! Він навчався у кращих, щоб стати кращим і грати з кращими! Він навчався в музичних академіях Відня, Берліна і Базеля. Його вчителями були такі відомі майстри диригентського мистецтва як Аллін Власенко, Йорма Панула, Олександр Поляничко. Він виступав у Стокгольмській Королівській філармонії, Норвезькій опері, Королівському «Альберт-холі» Лондона. Він вважає, що в рідному місті він завжди повинен виступати краще, ніж зазвичай!

У червні цього року маестро завершив виступом в Харкові свій концертний сезон. І тоді, цей концерт став резонансною подією в культурному житті міста. З того часу Роман встиг попрацювати з оркестром Моравської філармонії і взяти участь в майстер-класах для молодих диригентів у Флоренції.

 І ось на початку нового концертного сезону Роман Рєзнік знову в Харкові, знову з Молодіжним академічним симфонічним оркестром «Слобожанський» і знову з надзвичайно цікавою програмою!

 У програмі «Торжество Класики» зі сцени Будинку Алчевських, у віртуозному виконанні молодих талановитих музикантів МАСО «Слобожанський» буде звучати музика відрізняється величчю і урочистістю. Це знаменита увертюра до опери «Сорока-злодійка» Дж. Россіні, вступом до якої служить знаменитий барабанний бій, симфонія №5 П.І. Чайковського з переможним і торжествуючим фіналом. А також концертна симфонія для духових інструментів з оркестром В.А. Моцарта.

 

ПРОГРАМА:

І відділення:

Джоаккіно Россіні. Увертюра до опери «Сорока-злодійка».

Вольфганг Амадей Моцарт. Концертна симфонія для гобоя, кларнета, валторни і фагота з оркестром мі-бемоль мажор.

 

ІІ відділення:

Петро Ілліч Чайковський. Симфонія №5 мі мінор.

Диригент - Роман РЕЗНИК (Норвегія).

Завітайте на концерт Молодіжного академічного оркестру «СЛОБОЖАНСЬКИЙ», відчуйте цю могутню всеперемагаючу силу торжества справжнього мистецтва.

Чекаємо на вас 2 листопада в затишному залі Будинку Алчевських!

Адреса: вул. Дружин Мироносиць, 13 (колишній БК міліції).

ЗВУК ЖИВИЙ!

початок - о 19:00.

Придбати квиток на Торжество Класики можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Торжество Класики відбудеться 2 листопада 2018, 19:00, п’ятниця в ДК Міліції (Будинок Алчевських). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.