У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Coming Together

15 жовтня 2018, 20:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

15 жовтня

20.00

Камерна Сцена Схід ОПЕРА

Запрошуємо на закриття  Схід ОПЕРА Просто Неба Фест!

Ми пропонуємо відвідати ще один  новий  майданчик – Камерну Сцену  Схід Опера у фойє театру!

Все це мало статися 29 вересня  у форматі «просто неба», але Осінь того дня «показала зуби»… Маленький - але героїчний -  концерт відбувся за участі камерного оркестру «Крещендо» та  «Kharkiv KLEZMER Band»! Але ми офіційно перенесли цей ДЕНЬ #4  із збереженням квитків!

Це перший мультижанровий  фестиваль, що організований Харківською Національною Оперою  «Схід ОПЕРА»  у партнерстві з медіагрупою «Накипіло»  та підтриманий спонсорами  і меценатами,які  взяли на себе частину витрат на облаштування нашої чудової Сцени Просто Неба та на проведення фестивалю.

Ми починаємо 15 жовтня о 20.00

Програма цього дня буде різноманітною, насиченою  музичними сюрпризами та  творчими несподіванками. Готуйтесь до 2 годин задоволення, яке вам принесуть:

Фолк-гурти «ЛАДА» та «Фар-Би»  - актуальною  музичною подорожжю від Закарпаття до Слобожанщини;

Євшан – Зілля  - свіжим подихом  українського етно на хвилі джазового стриму;

Jazz  OPERA  Project – несподіваним прочитанням оперних хітів за участі  солістів Схід ОПЕРА  Олени Старікової, Володимира Єфіменка, Сергія Леденьова та джазових музикантів Сергія Давидова і Ганни  Калафат;

Схid OPERA VIOLINI– віртуозною майстерністю, тонкою динамікою та творчою харизмою струнного ансамблю;

Схid OPERA Ensemble  – українською прем’єрою  виконання  твору американського композитора Фредеріка  Ржевського  «COMING TOGETHER» за участі Армена Калояна  та  збагаченого імпровізацією  Яна Ведамана ( саксофон).

Придбати квиток на Coming Together можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Coming Together відбудеться 15 жовтня 2018, 20:00, понеділок в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.