У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

CADENCE

1 жовтня 2018, 19:00, понеділок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

АНСАМБЛЬ «такт» / CADENCE ENSEMBLE

Ансамбль «Каданс» був сформований у лютому 2004 року видатними ІНСТРУМЕНТАЛ-стами Вірменії, спочатку тільки для виконання однієї концертної програми, складеної з творів аргентинського композитора Астора П'яцолли (1921-1992). Перший концерт ансамблю відбувся в квітні 2004р., Після чого послідували інші концерти, які привернули увагу знавців і любителів серйозної музики.

«Каданс» дуже скоро став одним з провідних і популярних ансамблів Вірменії.

Ансамбль розширив свій репертуар, включивши в нього шедеври як класичних, так і сучасних європейських, американських, російських і вірменських композиторів, зберігаючи прихильність до унікального творчого доробку Астора П'яцолли.

Репертуар ансамблю сьогодні складають як класичні, так і всесвітньо відомі сучасні музичні твори, а також аранжування та обробки традиційної та популярної музики. В репертуарі «такт» є ряд творів, створених сучасними вірменськими композиторами і присвячених ансамблю і окремим його музикантам. «Каданс» заслужив визнання в результаті численних концертів,

В результаті своєї активної діяльності ансамбль «Каданс» отримує запрошення для виступів в зарубіжних країнах. Перший міжнародний тур ансамблю відбувся в квітні 2005-го року: «Каданс» з великим успіхом виступив у всесвітньо відомих Оперному театрі «Колон» і Театрі Сервантес Буенос-Айреса (Аргентина). У липні 2005-го року ансамбль і його солісти дали концерти і майстер-класи в рамках Міжнародного "Pazaislis" фестивалю в Каунасі і Вільнюсі (Литва). У грудні 2005-го року ансамбль брав участь у міжнародних музичних фестивалях, що відбулися в Тегерані (Іран) і Тбілісі (Грузія). У травні 2006-ого року «Каданс» виступив з концертами в Абу-Дабі, Шарджі і Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати), в вересні того ж року - в Каїрському та Олександрійському оперних театрах (Єгипет). 2007-й рік «Каданс» почав в лютому з концертів в Бейруті і Библосе (Ліван). У жовтні того ж року «Каданс» в рамках проекту «Експресія» (організатор Фонд ДАР, Вірменія) виступив з концертами в престижних концертних залах Парижа, Лондона і Брюсселя, а також записав два альбоми у всесвітньо відомій лондонській студії Abbey Road компанії EMI. Обидва диска в 2008р. випустила британська компанія Signum Classics. Диск «Експресія: Вірменські метаморфози» у 2008 році отримав премію «Supersonic» люксембурзького журналу «Pizzicato». 2007-ий рік «Каданс» завершив участю в Днях вірменської культури в Китаї.

У лютому 2008 року відбулася прем'єра вистави «Глас тиші або Шоста заповідь» - спільний проект автора п'єси, режисера Вігена Чалдранян, Єреванського Драматичного театру імені Г. Капланяна і ансамблю «Каданс».

У 2008 році «Каданс» виступив з концертами в Монреалі (Канада), Нікосії (Кіпр) і Бейруті (Ліван).

 

У травні-червні 2009 р «Каданс» взяв участь в міжнародному танго-проект в «Пасадена Аудіторіум» в США, в якому були задіяні провідні інструменталісти і танцюристи Аргентини і США, включаючи всесвітньо відомого композитора і бандонеоніста Вальтера Ріоса і співачки Маріел Дюпеті.

У червні і жовтні ансамбль виступив з концертами в Лондоні (Великобританія) і Афінах, а також взяв участь в Міжнародному «Димитрій» фестивалі в Салоніках (Греція). У 2010 році Центр «Каданс» при актічвном участю ансамблю заснував Єреванський міжнародний танго фестиваль, в рамках якого відбулися спільні виступи легендарного французького композитора і акордеоніста Річарда Гальяно (2010р.), Аргентинських бандонеоніста Марсело Нісінманна і диригента Факундо Агудіна, а також санкт-петербурзького Терем -квартета (2011р.).

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

CADENCE відбудеться 1 жовтня 2018, 19:00, понеділок в ТЕАТРАЛЬНО-КОНЦЕРТНИЙ ЦЕНТР. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.