У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Концерт Валерія Соколова (скрипка)

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Концерт скрипаля і улюбленця харківської публіки Валерія Соколова
 
Валерій Соколов - один з найзнаменитіших скрипалів сучасності. Музикант співпрацював з багатьма відомими оркестрами, серед яких: Оркестр Бі-Бі-Сі, Оркестр де Парі, Камерний оркестр Європи, оркестри Радіо Франції і Баварського Радіо і іншими. Сольні концерти скрипаля регулярно проходять в найпрестижніших концертних залах Європи: Вигмор-Холі в Лондоні, Театрі Шатле в Парижі, Консерваторії ім. Джузеппе Верді в Мілані. Завдяки технічній бездоганності гри, емоційності і художньої зрілості при виконанні найскладніших творів, Валерій отримав світове визнання, а знаменитий французький режисер Бруно Монсенжон зняв про нього фільм «Скрипка в душі».
 
Олексій Шадрін (віолончель) - лауреат міжнародного конкурсу ім. Девіда Поппера в Угорщині (2005 рік), міжнародного конкурсу в Мінську (2008 рік), конкурсу Празька весна (2018 рік) і переможець Міжнародного конкурсу імені Лисенка в Києві (2012 рік). Він виступав на концертах з такими музикантами, як Павло Балефф, Валерій Соколов та Євген Ізотов. У 2016 році Олексію Шадріну присуджена стипендія Бориса Пергаменщікова. А в 2017 році він став учасником благодійного концерту пам'яті Мстислава Ростроповича в Німеччині.
 
Роман Лопатинський (фортепіано) - Лауреат Міжнародного конкурсу пам'яті Володимира Горовиця, Міжнародного конкурсу імені Ферруччо Бузоні (Італія), Міжнародного конкурсу Hamamatsu (Японія), на його рахунку співпраця з оркестром Токійської філармонії і німецьким оркестром радіо і телебачення Саарбрюккена.
 
Харківський молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» є першим і єдиним в Україні професійний молодіжним симфонічним оркестром. У складі творчого колективу талановиті молоді музиканти-виконавці з різних міст України. Значна частина з них - лауреати національних і міжнародних конкурсів.
 
Диригент Віталій Протасов. Диригував симфонічними оркестрами Львівської, Одеської, Луганської, Дніпропетровської філармоній, Оркестром Національної філармонії України, Камерним оркестром Рівненської філармонії, Київським камерним оркестром, оркестрами Поморською і Щецинський філармоній (Польща), Симфонічним оркестром ім. Бетховена (Німеччина).
 
У програмі: І Брамс. Перший фортепіанний концерт і подвійний концерт для скрипки та віолончелі.
 
Місце і час проведення: 13.12.2019, 17.00. вул. Благовіщенська, 19. Великий зал Харківської середньої спеціалізованої музичної школи-інтернату
 
Звук живий.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Концерт Валерія Соколова (скрипка) відбудеться 13 грудня 2019, 17:00, п’ятниця в Харківська середня спеціалізована музична школа інтернат. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.