У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Схid OPERA Просто Неба FEST! (29 вересня)

29 вересня 2018, 18:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Ще трохи ЛІТА  на  Схid  OPERA  Просто Неба stage -
  у новому музичному просторі  за будівлею  Оперного
Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА fest  -   перший мультижанровий музичний фестиваль, що організований  харківським національним академічним театром опери та балету ім.М.В.Лисенка  Cxid OPERA   у форматі «просто неба»! Cxid OPERA  єднає!
1, 27,28 та  29 вересня :    Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА fest!
Ми стартуємо 1 вересня, а фінішуємо  3-денним вікендом 27,28 та 29 вересня. Чудовий час відчути ще трохи літа та підзарядитися  вільною та свіжою енергією ПРОСТО НЕБА  на рубежі осені.  Останній  ПРОСТО НЕБА фестиваль цього сезону чекає на тебе!
4  фестивальних  дні -  1, 27,28 та 29 вересня.  І кожен з них має свій власний неповторний характер!  
SPIRITUAL SEASONS, FAR-BY, ЛАDA, СОЛІСТИ& ХОР СХІD OPERA,
SINOPTIK, 4.A.Y.K.A. Fu-GAS, KHARKIV KLEZMER BAND,
 SHAKIN` GUTS, ОРКЕСТР СХІD OPERA,
@TRAKTOR,  ZOREDANA, СХІD OPERA ENSEMBLE, HEART BEAT BRASS 
BAND, SHKLO, ASEA SOOL,  а також спеціальні фестивальні шоу P.O.P./PunkOperaProject  /  та  J.O.P./ JazzOperaProject  /
Чекаємо  на Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА stage просто за будівлею Оперного
1, 27,28 та  29 вересня на  Перший  Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА fest!
Зелений  амфітеатр, розташований у самому серці Харкова за будівлею Оперного ( вул.Сумська, 25), швидко набирає оберти та  перетворюється на одну з найулюбленіших  та найпопулярніших музичних локацій! 
Тільки тут є унікальна можливість відчути дух великого музичного Просто Неба , й нікуди не їхати з міста!  Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА stage –  найвідкритіша  з всіх прсто неба сцен :  концерти різноманітної, але завжди цікавої музики, творчі експерименти, театральні вистави, кінопокази  та вечірки… А тепер  ще й великий та амбітний за програмою, але дуже демократичний та  привітливий за атмосферою та  цінами на квитки  ФЕСТИВАЛЬ!
Тут завжди весело, комфортно та смачно!  Суперський фуд-корт Staff Family  годує різноманітно, смачно та недорого,  а вибір напоїв тебе  також впевнить : це саме твоє місце!
Ви можете взяти із собою свій улюблений каремат, або зорендувати  його на місці. Весь газон та оновлена фан-зона Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА stage до ваших послуг!
 
Ще не були тут? Тоді обов’язково подивіться це відео!  А наживо все це просто неперевершено круто!
Програма ДНЯ # 4 
29 вересня , 18.00
FAR-BY
ЛАДА
ОРКЕСТР СХІD OPERA
ZOREDANA
KHARKIV KLEZMER BAND
СОЛІСТИ та ХОР  СХІD OPERA
СХІD OPERA ENSEMBLE
JAM SESSION
 
Вперше: Велике оркестрово – оперне шоу  на Схid OPERA Просто Неба stage!
На початку цього суботнього вечора ми вшануємо пам'ять жертв Бабиного Яру пронизливою єврейською музикою у виконанні KHARKIV KLEZMER BAND і хвилиною мовчання…
А потім на Схid OPERA Просто Неба stage вперше відбудеться  унікальне Велике оркестрово-оперне шоу за участі Симфонічного Оркестру, солістів і хору Cxid OPERA. Оперні та симфонічні хіти прозвучать для вас в несподіваному форматі інтерактивного костюмованого шоу, в якому глядачі зможуть взяти безпосередню участь! Також буде презентована програма традиційного осіннього оперного фестивалю за участі зірок опери та балету, що стартує вже  на початку жовтня у Великій Залі  Cxid OPERA
Також  на нас чекає виступ класного колективу ZOREDANA,  що відкриває абсолютно нові грані звучання традиційної української бандури! ZOREDANA готує для фестивалю спеціальну програму.
Цікавим обіцяє бути і виступ «автентичних хіпстерів» - так себе називають музиканти ЛАDА і FAR-BY. В їх унікальній - дійсно «хіпстерській» - подачі українська музика і пісні звучать зовсім несподівано. Ніякої «шароварщини» - все тільки по-справжньому!
СХІD OPERA ENSEMBLE - це 20 музикантів зі світу «класики» і 5 джазменів, що зібралися разом для реалізації спеціального фестивального «кросовер» - проекту «in C», що включає виконання contemporary music, оркестрову імпровізацію і великий джазово-симфонічний JAM!
Кожен день з нами 
Суперський фуд-корт Staff Family  годує різноманітно, смачно та недорого,  а вибір напоїв тебе  також впевнить : це саме твоє місце!
Увага! Вхід на фестиваль без обмежень за віком. Для дітей до 12 років у супроводі дорослих – безкоштовний.
 
Квитки:
Ви маєте можливість придбати  вхідний квиток на будь-який з фестивальних днів  окремо за 150 грн, 
або
зробити вигідний та зручний вибір :
квиток на ВСІ дні  всього за 300 грн;
квиток на ТРИ дні ( 27,28,29 вересня) за 195 грн!
Отримуйте повну свободу  на Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА fest! 
УВАГА! Нагадуємо, що Ви придбаєте вхідний квиток  й обираєте будь-яке місце  - до Ваших послуг ВЕСЬ газон та оновлена фан-зона! Якщо звикли «до свого» - беріть із собою улюблений каремат. А можете зорендувати каремат просто на місці!  Будь ласка, не беріть з собою їжу та напої –  працюватиме смачний та недорогий фудкорт  на будь-який смак!
На Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА stage облаштоване місце для паління, працюють біотуалети, та розміщені мусорні баки.
Ми вдячні за Ваші відгуки та побажання, які завжди можна залишити у коментах на нашій сторінці у ФБ  «Cxid OPERA  ПРОСТО НЕБА».

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Схid OPERA Просто Неба FEST! (29 вересня) відбудеться 29 вересня 2018, 18:00, субота в Літній майданчик ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.