У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Fima Trio feat. Dima Bondarev

16 серпня 2018, 19:00, четвер
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Відкриття третього сезону в ART AREA ДК озвучить Новий Проект, мабуть, найбільш космополітичних джазових музикантів країни - Fima Trio feat. Dima Bondarev
 
Піаніст Fima Chupakhin вже тривалий час живе і працює в Нью-Йорку, граючи з різними проектами в найвідоміших музичних клубах Великого Яблука (Smalls, Nu Blue, Rockwood Music Hall, Le Poisson Rouge, Pianos, Mezzrow і інші). Восени 2017 го Юхим виступив в престижному Stanford University в спеціальному дуетному проект зі Святославом Вакарчуком.
 
Трубач Dima Bondarev давно підкорив своєю майстерністю Берлін, і нині співпрацює з провідними музикантами німецької джазової сцени: Greg Cohen, Jim Black, Joey Baron, Conrad Herwig, NDR Big Band. З цими та іншими музикантами, Діма виступав на знаменитих Європейських фестивалях таких як North Sea Jazz Festival, Umbria Jazz Festival і Berlin Jazz Fest.
 
У складі новоспеченого квартету так само два чудових київських музиканта: барабанщик Павло Галицький та контрабасист Олександр Ємець.
 
"Як зустрінеш - так і проведеш!" - тому і збираємося зустріти новий музичний рік на нашій сцені з найвищою планки грою музикантів, родом з Харкова, з іменами відомими далеко за межами одного материка;)

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Fima Trio feat. Dima Bondarev відбудеться 16 серпня 2018, 19:00, четвер в Art-Area ДК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.