У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр ЛУКОМОРЬЕ "Остання спроба"

19 вересня 2018, 19:00, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Лірична комедія "Остання спроба"

Театр «ЛУКОМОРЬЕ» запрошує Вас відвідати добрий спектакль, пронизаний любов'ю, ностальгією і крапелькою смутку. І не дивлячись на зворушливість і проникливість Ви будете сміятися від душі разом з нами!
Отже - любовний трикутник. Що нового? Все як завжди. Але ... Що б ви сказали, якби до вас прийшла симпатична дівчина і запропонувала Вам, за вашого чоловіка 20 тисяч? Та ще в день 20-річчя вашого подружнього життя! Як би поставилися до настільки безцеремонного пропозицією? .. І як завжди життя сповнена загадок і сюрпризів, де на ряду з комічним і смішним завжди йде смуток. Але коли вляжуться пристрасті, варто задуматися і поміркувати! ..
Іронічний гумор і щирі емоції в сукупності з прекрасною грою акторів допоможуть кожному знайти щось для себе або побачити себе з боку .... І звичайно ж від душі посміятися!

Подивіться на талановиту гру акторів, яка не залишить нікого байдужим.

жанр: лірична-комедія
режисер: Володимир Ніколаєв
актори: Роман Бондаренко, Марія Бакуменко, Єва Іванова

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Театр ЛУКОМОРЬЕ "Остання спроба" відбудеться 19 вересня 2018, 19:00, середа в Будинок Актора. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.