У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

10-й ювілейний міжнародний фестиваль спортивного бального танцю «Дзеркальний струмінь 2019»

4 травня 2019, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

10-й ювілейний міжнародний фестиваль спортивного бального танцю «Дзеркальний струмінь 2019».
 
«Дзеркальний струмінь» - це одне з наймасштабніших танцювально-спортивних подій України. Наш фестиваль добре знають в країні і за її межами. За 10 років проведення в ньому взяли участь танцюристи і судді з США, Англії, Німеччини, Італії, Франції, Польщі, Сербії, Ізраїлю, Грузії, Литви, Казахстану, Молдови та Росії.
 
4 травня о 19:00 Вас чекає унікальне барвисте видовище: перетворення величезної спортивної арени в елітний танцювальний хол, чудова бальна музика, яскраві танцювальні костюми, і звичайно ж, безкомпромісне спортивне змагання танцюристів з 6-ти країн Європи.
Глядачі зможуть насолодитися виступом танцюристів різних вікових категорій у європейській та латиноамериканській програмі. Повірте, це по-справжньому захоплююче уявлення!
 
Купуючи квиток, Ви отримаєте вільний вхід на весь день змагань. Причому Ви можете приходити і йти в будь-який зручний для Вас час. Але звичайно ж, сама цікава програма, змагання кращих танцюристів різних вікових груп, професіонали і любителі, буде проходити о 19.00.
 
У Палаці спорту «Локомотив» місць на трибунах більш ніж достатньо. При бажанні, можна придбати столик в VIP-зоні прямо біля танцювального паркету.
Приходьте! Буде на що подивитися!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

10-й ювілейний міжнародний фестиваль спортивного бального танцю «Дзеркальний струмінь 2019» відбудеться 4 травня 2019, 19:00, субота в Палац спорту "Локомотив". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.