У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Група [O]

23 травня 2019, 20:00, четвер
Відміна заходу
минула подія

Про подію

Повернення грошей за квитки буде здійснюватися ДО 05.06

Повернення фізичних квитків буде здійснюватися в касі ТЦ "Комільфо". Повернення електронних квитків буде здійснюватися на карту, з якої був придбаний квитки. Для цього просимо надіслати лист на пошту [email protected] з темою "Група [О] ", в листі потрібно вказати номер вашого замовлення, номер карти для повернення коштів, ПІБ власника карти, заповнене в електронному вигляді заяву (наприклад, в MS Word) і скан-копію ідентифікаційного коду.

Завантажити шаблон заяви 

[О]. Презентація альбому «Суперінтроверт»

Учасники групи [О] називають жанр, в якому працюють, широким поняттям «музика майбутнього». Самобутнє звучання групи - багатий на нюанси і тонкі деталі ландшафт, в якому органічно уживаються електроніка, складні джазові гармонії, цифровий соул і поп-мелодизм. Свій перший реліз «Чую» (2016) хлопці випустили на українському незалежному лейблі Rookodill'a. А з виходом першого ЕР «Самий Сік» (2017) почали співпрацю з лейблом Івана Дорна Masterskaya. У послужному списку [О] - міні-альбом «Роби Любов» (2018) і концептуальний повноформатний реліз «Суперiнтроверт» (2019). Обидва також вийшли на Masterskaya. [О] виграли в номінації «Відкриття року» за версією Jägermeister Music Awards. У колаборації з брендом вони пізніше випустили дебютне відео на «Мушечкі», а також кращий сингл 2017 року за версією станції Kiss FM. [О] постійні учасники українських фестивалів: Імпульс Фест, Atlas Weekend, Koktebel Jazz Festival, Hedonism Festival, Odessa Film Festival, Lviv Acoustic Fest, Wschod Kyltury, Бандерштат, Wild Wild Fest і ін.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Група [O] відбудеться 23 травня 2019, 20:00, четвер в Клуб "Корова". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.