У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Даша Суворова

1 лютого 2013, 20:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія

Про подію

 

Впервые в Харькове! Даша Суворова @ Клуб Korova, 1 февраля 2013 
 
Кто же она - Даша Суворова - стремительно взошедшая поп-звезда или подающая большие надежды рок-исполнительница, автор музыки и слов своих искренних композиций? Ясно одно - Даша безусловно талантливый и яркий артист, а как известно, навешивать в этом случае ярлыки - дело неблагодарное...
 
«И до утра опять не будет спать...» - после громкого своего появления на YouTube с видео «Поставит Басту» (почти 6 миллионов просмотров на youtube), после покорения главного хит-парад России «Золотой Граммофон» Русского Радио, участия в Десятой юбилейной премии «Муз-ТВ 2012» в номинации «Прорыв года» Даша Суворова продолжает влюблять в себя слушателей, завоевывать радио и телеэфиры.
 
На харьковском концерте Даша исполнит все свои главные хиты, которые буквально всколыхнули интернет миллионами просмотров и прослушиваний, и представит свой дебютный альбом - "Космонавт" ( послушать его можно здесь: http://music.yandex.ru/#!/album/622759 ). 
 
Не пропустите! Эти песни слышали все! Теперь впервые в Харькове! Вживую! 1 ФЕВРАЛЯ, 20:00!..  
 
Но и это еще не все. Дело в том, что 1-го февраля у Даши Суворовой День Рождения! И у всех, кто придет в клуб Korova, будет уникальная возможность не только живьем услышать такие пронзительные и настоящие песни Даши, но и поздравить эту замечательную певицу с праздником!

Придбати квиток на Даша Суворова можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Даша Суворова відбудеться 1 лютого 2013, 20:00, п’ятниця в Клуб "Корова". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.