У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ran Salman (Tel Aviv)

12 жовтня 2018, 22:00, п’ятниця
Продаж припинено
минула подія
Увага! Час початку концерту може корегуватися організаторами у день заходу! Початок концерту може бути затримано на одну та більше годин. Сервіс "Інтернет-Білет" не несе відповідальності за зміну часу, точний час початку можно дізнатись у самому місці проведення заходу.

Про подію

12 жовтня в п'ятницю до нас приїде ІЗРАЇЛЬСЬКЕ музикант, чиї треки регулярно в топ чартах beatport. Зірка нової течії електронної сцени Ran Salman.
 
Звучання цього артиста формувалося під впливом широкого спектра електронних музичних стилів від техно до диско. Досить скоро Ран почав висловлювати свої думки і емоції за допомогою аналогових синтезаторів, драм-машин, бас-гітар і навіть власного голосу! 2000-й рік назавжди залишився в його пам'яті, адже саме в цьому році він почав свою професійну кар'єру, а вже через довгих 8 років практики і експериментів він випускає свій перший альбом під назвою «Lucid Dreaming».
 
Музичний спектр Рана дуже широкий, починаючи з емоційно глибоких «космічних» мелодій (таких від яких на танцполі хочеться закрити очі і полетіти), закінчуючи більш різкими і ритмічними tech-house моментами. Протягом багатьох років, Ран отримав підтримку від таких представників музичної сцени як John Digweed, Noir, Darin Epsilon, Soul Button, Einmusik, Eelke Kleijn, Timo Garcia, Miguel Puente, Moshic, Crazy P, Balcazar & Sordo, Bubba і багато інших.
 
В даний час він сконцентрувався на розвитку свого власного ексклюзивного стилю для Live виступів. У них він поєднує в собі різного роду контролери, драм-машини, класичні аналогові синтезатори та інші цікаві пристосування! Ран Салман вже використав всі ці нові напрацювання в Берлінській студії, працюючи над ЕР «Fractured Memories» для лейбла Steyoyoke. У нього входить два ремікси від майстрів своєї справи Patrick Podage і Soul Button, а так же вокал самого Рана. Як бачите, нас чекає незвичайний саунд і незвичайна П'ятниця, яку насправді чекаєш з нетерпінням!
 
Так само грають Cauac і Vadim Ersten

Придбати квиток на Ran Salman (Tel Aviv) можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Ran Salman (Tel Aviv) відбудеться 12 жовтня 2018, 22:00, п’ятниця в Moskvich Bar. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.