У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ольга Фреймут. "Як стати ведучою свого життя"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Майстер-клас Ольги Фреймут в Харкові

*СПЕЦІАЛЬНІ ЦІНИ ДО 25 ГРУДНЯ (після 25/12 ціни квитків від 390 до 1200 грн.), ПРИЄМНІ СЮРПРИЗИ, РОЗІГРАШ ПРИЗІВ

УВАГА: лише учасники з 1 по 4 ряд дістають можливість після майстер-класу особисто поспілкуватися з Ольгою, узяти у неї автограф і зробити фото!

Тривалість майстер-класу: півтори години МК, а потім спілкування у форматі питання-відповіді ДЛЯ ВСІХ УЧАСНИКІВ В ЗАЛІ!Ольга Фреймут приїздить до Харкова 23 березня! Але цього разу не з черговою інспекцією чи перевіркою.

Відома телеведуча проведе відверту зустріч на тему "Як стати ведучою свого життя"

Як стверджує Ольга Фреймут:  У жодній зі шкіл немає уроку «Сила волі». Проте в реальному житті її ніхто не відміняв. Старанні дівчатка, після іспитів, дипломів, замість успіху й радості, у професійному та особистому житті – страждаємо від «синдрому відмінниці» або картаємо себе за невдачі. Лякаємося життєвих перешкод і випробувань. Ми ж так старанно вчилися! Ми були такі чемні… а чому жодна фея не запрошує в королівське життя?.. Нас не вчать шукати друзів, обирати свій шлях, долати страх, відчай і зневіру. Підніматися після падіння і грати ва-банк. Ми не вміємо писати життєвий сценарій, аби бажане й дійне не розминулися за крок до досягнення мети. У мене часто запитують, звідки я беру… сміливість, як усе встигаю, хто мене навчив бути собою, що б там не було. На тригодинній зустрічі  з Ольгою Фреймут ви почуєте відповіді на різні запитання і розповіді про зворотній бік слави, телебачення, вогнів великого міста, життя «на вітрині» та як вистояти перед випробуваннями.

Також Оля говоритиме про: 
 - Як кинути виклик самій собі?
 - Як піднімати самооцінку, без якої мотивації гріш ціна?
 -  Як отримати фінансову незалежність й зробити з власного імені бренд.
Зустріч не може вмістити усього, за чим ви прийдете в надії змінити життя за один день. Але насправді життя може змінитися за долі секунди. І ці долі у ваших руках.

Приходь на зустріч з Ольгою Фреймут  і починай змінювати життя з цієї миті.

Ольга Фреймут чекатиме на зустріч усіх бажаючих 23 березня!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Ольга Фреймут. "Як стати ведучою свого життя" відбудеться 23 березня 2018, 19:00, п’ятниця в Адміністративна будівля (колишній Radmir Expohall). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.