У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

MARK TOKAR Group /Україна-США-Польща/

5 грудня 2017, 20:00, вівторок
Продаж припинено
минула подія

Про подію

Моновистава "MARK TOKAR Group" Харкові

Найбільш знаковий для нас джазовий колектив минулої весни, одне з головних музичних одкровень для тих щасливчиків, які потрапили на виступ MARK ТОКАR ТRІО, повертається на нашу сцену у розширеному складі. З самого Лондона. Фрі-джаз світового рівня в Харкові. Тому що ми оцінили. Тому що музиканти запам'ятали нашу сцену і незабутню атмосферу.

МАРК ТОКАР Group/ Україна-США-Польща

Mark Tokar — джазовий контрабасист світового рівня, ключова фігура української імпровізаційної сцени, учасник численних міжнародних проектів, перший український музикант, що грав на престижному Chicago Jazz Festival. 

У складі його квартету — представники молодого покоління джазових музиканті: саксофоніст Michael Balog та барабанщик Олексій Артемов (NYC), та спецiальний гiсть з Польщi знаменитий саксофонiст Томек Гадецький. 

«Музика нашого квартету — це сміливе поєднання української традиції з сучасною імпровізацією, — говорить Марк Токар. — Тому наше звучання веде слухача від глибинної української етніки крізь рокові і джазові рифи до сучасних імпровізаційних форм, які , в свою чергу, переходять від медитаційних настроїв до бурхливих, вибухових, навіть, шквальних кульмінацій». 

Цей українсько-польський тур охоплює такi міста, - Львів, Тернопіль, Дрогобич, Дніпро, Харків, Київ, Люблін та Перемишль.

    Електронний квиток дозволяє купити квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і ви можете купити квиток за 1 хвилину прямо зараз. Для цього потрібно:
  • Вибрати місце на схемі залу або вибрати кількість вхідних квитків у фан зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Вибрати спосіб оплати і доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати квиток або показати з екрану телефону перед входом в зал.

У 2017 році багато цікавих концертів, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитися з афішею Харкова

Подключайтесь до наших каналів:

Telegram, Facebook, Instagram

Концерт MARK TOKAR Group відбудеться 5 грудня 2017 року в Art-Area ДК за допомоги сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити квитки на цікавий для вас концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, сплативши їх найзручнішим для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка c доставкою.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

MARK TOKAR Group /Україна-США-Польща/ відбудеться 5 грудня 2017, 20:00, вівторок в Art-Area ДК. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.