У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Маленький принц (балет)

26 березня 2021, 18:30, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Композитор 
балет на класичну музику:
Й.С. Баха, А. Вівальді, 
П. Чайковського, О. Скрябіна, 
Р. Гліера, А. Хачатуряна, 
К. Сен-Санса, Е. Саті, Е.Лекуони.
 
Лібрето, хореографія і постановка - Йохан Нус (Франція) за однойменним твором Антуана де Сент-Екзюпері
 
Балет  на 2-і дії, 13 картин
 
Вистава поверне глядача в світ дитинства, де дорослі описані очима Маленького принца. «Маленький принц» - це наша подорож життям, яка починається в дитинстві і закінчується в похилому віці...  це повість про нас з вами, про дружбу і самотність, про дорослих і дітей, про людські цінності і нашу пам'ять.
 
З віком ми перестаємо бачити світ таким, яким бачили його в дитинстві, засліплюємось зовнішністю, розчаровуємося і міняємо свої пріоритети. Для багатьох з нас заняття придбали протилежне значення. Ми розглядаємо людей на предмет успішності, освіту як функціонал, їжу як паливо, книги як непотрібну розкіш, релігію як мораль ... Основна ж думка вистави - виростаючи, ми не повинні забувати загальнолюдські цінності, прості істини життя і завжди пам'ятати про відповідальність за тих, «кого ми приручили».
 
Постановка Схід OPERA по-театральному яскрава й видовищна. У ній використані нові цікаві світлові рішення, відеопроекція, яка є не просто фоном, а продовженням рухів акторів, формові декорації, легкі, витончені костюми, які не тільки підкреслюють образ персонажів, але й прекрасно передають пластичність хореографічних композицій. Є у виставі й елементи лялькового театру, епізоди з живим вокалом. Також оформлення балету не обійшлося без використання малюнків самого Сент-Екзюпері, адже вони є невід'ємною частиною його творіння.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Маленький принц (балет) відбудеться 26 березня 2021, 18:30, п’ятниця в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.