У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ГАЛА-БАЛЕТ ЗАКРИТТЯ

9 липня 2017, 18:30, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

ГАЛА БАЛЕТ. 9 липня 2017р., 18:30

Завершенням «Summer OPERAfest» стане грандіозний «Гала-балет», в якому зірки Харківської балетної сцени виконають шедеври класичної та номери сучасної хореографії. На Ваших очах улюблені артисти перевтіляться в ніжного Лебедя і пристрасну Кармен, витончених ляльок і хороброго тореадора. Також ви побачите найбільш яскраві фрагменти вистави «Ніч в опері».

         Вас чекає феєричне видовище, від якого неможливо відвести очей!

І відділення.

1. «Па-де-катр», хореографія Антона Доліна, музика Цезаря Пуні. Солісти: Світлана Калашнікова, Олена Шлягіна, Поліна Джура, Катерина Андренко.

2. «Тарантела», хореографія Джорджа Баланчіна, музика Луї Моро Готшалка. Солісти: Олена Леонтьєва, Андрій Козарєзов.

3. Фрагмент з балету «Фея ляльок», хореографія Сергія Легата та Миколи Легата, музика Йозефа Байєра. Солісти: Лариса Грицай, Денис Топоров, Тарас Ковшун.

4. «Адажіо» з вистави «Ніч в опері», хореографія Антоніни Радієвської, музика з репертуару Андреа Бочеллі. Солісти: Антоніна Радієвська, Дмитро Васильєв.

5. «Гопак» з балету «Тарас Бульба», хореографія Ростислава Захарова, музика Василя Соловйова-Сєдого. Соліст: Володимир Василенко.

6. Гранд-па з балету «Дон Кіхот», хореографія Маріуса Петіпа, Олександра Горського, музика Людвіга Мінкуса. Солісти: Альона Шевцова, Денис Панченко, Олена Шлягіна, Катерина Андренко.

ІІ відділення.

1. Сцена Кармен і Тореадора з балету «Кармен-сюїта», хореографія Альберто Алонсо, музика Жоржа Бізе та Родіона Щедріна. Солісти: Світлана Калашнікова, Володимир Василенко.

2. «Лебідь», хореографія Михайла Фокіна, музика Каміля Сен-Санса. Солістка: Альона Шевцова.

3. «Класичне па-де-де», хореографі Джорджа Баланчіна, музика Петра Чайковського. Солісти: Карина Шатковська, Андрій Козарєзов.

4. «Адам і Єва», хореографія Ганни Єдинак, музика Н. Лам'єра. Солісти: Світлана Ісакова, Денис Панченко.

5. «Вальпургієва ніч» з опери «Фауст», хореографія Михайла Лавровського, музика Шарля Гуно.  Солісти: Антоніна Радієвська, Дмитро Васильєв, Артем Рязанов.

Придбати квиток на ГАЛА-БАЛЕТ ЗАКРИТТЯ можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ГАЛА-БАЛЕТ ЗАКРИТТЯ відбудеться 9 липня 2017, 18:30, неділя в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.