У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ПЕРЕМІЩЕННЯ

18 квітня 2017, 18:30, вівторок
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

18 квітня 18-30
ФРАНКО-УКРАЇНСЬКИЙ ТАНЦЮВАЛЬНИЙ ПРОЕКТ


СУЧАСНИЙ БАЛЕТ З ЕЛЕМЕНТАМИ ХІП-ХОПУ
«ПЕРЕМІЩЕННЯ / Motion»


Українські танцівники та французький хореограф Браїм Бушелагем розпочали роботу над сучасним балетом із елементами хіп-хопу «ПЕРЕМІЩЕННЯ I Motion» у вересні 2016 року.  

ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ БАЛЕТУ
На запрошення Французького інституту в Україні, французький хореограф Браїм Бушелагем неодноразово відвідував Україну з виставами, як танцюрист, а пізніше як хореограф-постановник. Захоплений професійністю і самовіддачею українських танцівників, французький Браїм планує вивести хіп-хоп на велику сцену у власній виставі, яку першими побачать українці, а потім Франція та інші країни Європи. Українським професіоналам хіп-хопу та брейкінгу, переможцям світових батлів та конкурсів – це нагода вивести досить закритий стиль, народжений на вулиці, на національні сцени не тільки України, а і Європи.  
Браїм Бушелагем обрав для нового проекту групу з 12 українських танцюристів.
Їх сила характеру і рішучість привели цих танцівників на міжнародну сцену змагань із хіп-хопу. Наразі вони вирішили написати новий розділ у своїй історії, відкривши для себе з Браїмом Бушелагемом авторський хіп-хоп.
Музику до балету написав молодий український музикант r.roo


ЗАДУМ:
Сцена - чистий аркуш. Квадрат 8 на 8 метрів. Як порожній екран, на якому змінюються кадри з фільму. Простір танцю, місце для креативу та хореографії, де 13 танцівників напишуть власну історію, яка не залишить осторонь нікого з глядачів.
Граючи виставу у межах цього квадрату та поза ним, надихаючись переходами між відео і танцем, Браїм працює над створенням ігрового простору, поєднуючи енергію брейк-дансу та властивої йому ліричності. Таким чином, іде процес творення безпосередньо під час гри.
Сюжетна лінія цієї вистави базується на принципах кінематографічного монтажу та використанні цифрових технологій, а створені образи, що розкривають танець хіп-хоп світові -  через незвичні для нього медіа.
За одну годину актори створять «власний фільм» і покажуть його глядачам, використовуючи сучасні технології та, звісно, свою майстерність.
 Тривалість вистави: 1 година 15 хвилин

Придбати квиток на ПЕРЕМІЩЕННЯ можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

ПЕРЕМІЩЕННЯ відбудеться 18 квітня 2017, 18:30, вівторок в ХНАТОБ. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.