У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фильм "Космос между нами"

8 лютого 2017, 18:30, середа
Продаж припинено
минула подія

Про подію

«Космос между нами» – современная межпланетная история любви двух подростков, выросших на разных планетах, которым предстоит узнать, что у настоящей любви нет границ.
 

Жанр: фантастика, love-story , приключения, мелодрама.
Продолжительность: 120 минут
Страна: США, 2016


Режиссер: Питер Челсом («Великан», «Интуиция», «Давайте потанцуем») Продюсер: Ричард Бартон Льюис («Робин Гуд: Принц воров», «Тайны прошлого», «Август Раш») В ролях: Гари Олдман («Леон», «Темный рыцарь», «Пятый элемент», «Трасса 60»), Эйса Баттерфилд («Дом странных детей Мисс Сапсан»,»Хранитель времени», «Мальчик в полосатой пижаме», «X+Y»),Бритт Робертсон («Земля будущего», «Дальняя дорога», «Мать и дитя»), Карла Гуджино («Ночь в музее», «Гангстер», «Город грехов»), Б.Д. Вонг («Семь лет в Тибете», «Парк Юрского периода», «Мистер Робот»)


Краткое описание: Межгалактическая история любви земной девушки Тулсы и Гарднера – парня, выросшего в экспериментальной колонии на Марсе. Их роман начался в интернете, и теперь Гарднер летит на Землю, чтобы встретиться с возлюбленной… Ему предстоит открыть для себя планету Земля с нуля. Яркая, жизнеутверждающая лента от культового режиссера

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Фильм "Космос между нами" відбудеться 8 лютого 2017, 18:30, середа в Кінотеатр "Боммер". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.