У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Хазяїн

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

МАЛАЯ СЦЕНА им. АЛЕКСАНДРА БЕЛЯЦКОГО

ПРЕМ'ЄРА!

«ХАЗЯЇН»

Ми вирішили, що розмова про болючі соціальні проблеми нашої держави буде більш «ефективною», якщо відбуватиметься на матеріалі української класики, і тому взяли до роботи п’єсу Івана Карпенка-Карого «Хазяїн». Постановники відмовились як від національного колориту, так і від прямолінійного осучаснення cюжету. Натомість у виставі розроблено досить складну образну систему, котра поєднує реалістичних та гротескових, містично-метафізичних та відверто кітчевих героїв. Саме такий підхід і дозволяє повною мірою розкрити задум твору, що сам І. Карпенко-Карий формулює так: «Хазяїн» — це зла сатира на чоловічу любов до стяжания без жодної іншої мети. Стяжания для стяжания!».
 
Вже не вперше міжнародні прем’єри наших вистав відбуваються раніше від національних. «Хазяїн» Харківського театру для дітей та юнацтва побачив світло рампи 21 квітня 2016 року на сцені «Teatr Nowy» в рамках ІІІ Міжнародного фестивалю українського театру в Кракові (Польща).
 
Для старшего школьного возраста и взрослых

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Харків.

Хазяїн відбудеться 27 травня 2016, 19:00, п’ятниця в Харківський театр для дітей та юнацтва (ХТДЮ). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.