Ольга Фреймут. "Як стати ведучою свого життя"

Продажа остановлена
прошедшее событие

О событии

Майстер-клас Ольги Фреймут в Харкові

*СПЕЦІАЛЬНІ ЦІНИ ДО 25 ГРУДНЯ (після 25/12 ціни квитків від 390 до 1200 грн.), ПРИЄМНІ СЮРПРИЗИ, РОЗІГРАШ ПРИЗІВ

УВАГА: лише учасники з 1 по 4 ряд дістають можливість після майстер-класу особисто поспілкуватися з Ольгою, узяти у неї автограф і зробити фото!

Тривалість майстер-класу: півтори години МК, а потім спілкування у форматі питання-відповіді ДЛЯ ВСІХ УЧАСНИКІВ В ЗАЛІ!Ольга Фреймут приїздить до Харкова 23 березня! Але цього разу не з черговою інспекцією чи перевіркою.

Відома телеведуча проведе відверту зустріч на тему "Як стати ведучою свого життя"

Як стверджує Ольга Фреймут:  У жодній зі шкіл немає уроку «Сила волі». Проте в реальному житті її ніхто не відміняв. Старанні дівчатка, після іспитів, дипломів, замість успіху й радості, у професійному та особистому житті – страждаємо від «синдрому відмінниці» або картаємо себе за невдачі. Лякаємося життєвих перешкод і випробувань. Ми ж так старанно вчилися! Ми були такі чемні… а чому жодна фея не запрошує в королівське життя?.. Нас не вчать шукати друзів, обирати свій шлях, долати страх, відчай і зневіру. Підніматися після падіння і грати ва-банк. Ми не вміємо писати життєвий сценарій, аби бажане й дійне не розминулися за крок до досягнення мети. У мене часто запитують, звідки я беру… сміливість, як усе встигаю, хто мене навчив бути собою, що б там не було. На тригодинній зустрічі  з Ольгою Фреймут ви почуєте відповіді на різні запитання і розповіді про зворотній бік слави, телебачення, вогнів великого міста, життя «на вітрині» та як вистояти перед випробуваннями.

Також Оля говоритиме про: 
 - Як кинути виклик самій собі?
 - Як піднімати самооцінку, без якої мотивації гріш ціна?
 -  Як отримати фінансову незалежність й зробити з власного імені бренд.
Зустріч не може вмістити усього, за чим ви прийдете в надії змінити життя за один день. Але насправді життя може змінитися за долі секунди. І ці долі у ваших руках.

Приходь на зустріч з Ольгою Фреймут  і починай змінювати життя з цієї миті.

Ольга Фреймут чекатиме на зустріч усіх бажаючих 23 березня!

Купить билет на Ольга Фреймут. "Як стати ведучою свого життя" можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Харьков.

Ольга Фреймут. "Як стати ведучою свого життя" состоится 23 марта 2018, 19:00, пятница в Административное здание (бывший Radmir Expohall). С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.